25 / 04 / 2024

RECEXPO Fuarı ne zaman

RECEXPO Fuarı ne zaman

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, 17-19 Aralık’ta Bakü Expo Center’da gerçekleşecek RECEXPO Fuarı’nda tanıtılacak.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

RecExpo 2018 Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 2015 yılından bu yana toplamda 18 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelini ağırlıyor. 

Koç, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’ne sponsor oldu!

Koç Holding, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin kongre blokuna 5 milyon 900 bin TL ödeyerek sponsor oldu.

Konyaaltı Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Belediye Başkanı Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

RECEXPO Fuarı ne zaman Haberi

RECEXPO Fuarı ne zaman

SeaPearl Ataköy bu kez Bakü’de görücüye çıkıyor



Forbes Türkiye’nin “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi”  araştırmasında 1’inci seçilen SeaPearl Ataköy, Fransa ve Dubai lansmanlarından sonra şimdi de Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de görücüye çıkıyor. 


Azerbaycan'da yerel ve uluslararası sektörel katılımın bir arada bulunacağı ilk organizasyon olarak bilinen RECEXPO Fuarı’yla ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,  “Azerbaycan, ülkemizden konut alan beş ülke arasında yer almaktadır. Başta İstanbul olmak üzere Güney ve Ege sahillerimiz Azeri alıcılar için önemli bir yatırım lokasyonudur. Avrupa, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerinin marka projelerinin Azeri alıcılarla buluşacağı bu önemli platformda yer alarak SeaPearl Ataköy projemizi tanıtacak olmaktan son derece mutluyuz. Dubai ve Fransa’dan sonra bu fuardan da olumlu sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi. 




Haber Posta Gazetesi'nde şu...