26 / 04 / 2024

Red Dot Ödülü

Red Dot Ödülü

Yetenekli tasarımcı Karim Rashid tarafından BoConcept için tasarlanan “Ottawa Koleksiyonu” dizayn dünyasının en önemli ve en beğenilen ödülü sayılan Red Dot’ın 37 kişilik uzman jürisi tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü...

Braas, Red Dot ödüllü TegaLModern üretimine başladı!

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas Çatı Sistemleri, özellikle modern çizgilere sahip yapılara yönelik olarak geliştirdiği TegaLModerN modelini Türkiye’de üretmeye başladı

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Zehnder Fina radyatör ile banyolar 'en'leniyor!

Granichen, İsviçre Zehnder tesislerinde üretilen Fina radyatör, bir tasarımın elde edebileceği en yüksek ödül olan, “En İyinin İyisi” Red Dot ödülüne sahip.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Red Dot'tan Arçelik'e 5 ödül!

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı ödülü ISVEA'nın!

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen, Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne ISVEA layık görüldü.

ISVEA'nın Sott’Aqua serisine Red Dot Design'den ödül!

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Red DotAwards, Seranit Grup’a 3 ödül verdi!

iF Design Awards’dan 5 ödül birden alan Seranit Grup, bu kez tasarım ve yenilikler için küresel düzeyde bir kalite mührü niteliği taşıyan Red Dot Awards’da 3 ödül kazandı.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Artema, tasarım gücünü Red Dot’ta kanıtladı!

“ Mükemmellik arayışı ” felsefesiyle verilen ödüller, 7 Temmuz 2014 tarihinde, Almanya’ nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek özel bir gecede sahiplerini bulacak. Artema, tasarım gücünü, Red Dot’ta kanıtladı.

Vitra, Red Dot’tan 2 ödülle döndü!

VitrA’ nın 2 karo serisi; dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, “ Ürün Tasarımı ” kategorisinde ödül kazandı.

Red Dot Ödülü Haberi

Red Dot Ödülü

Red Dot Dizayn Ödülleri, tasarımın uzmanları tarafından toplam 4,662 ürün kreasyonunun test edilmesi, tartışılması ve değerlendirilmesiyle sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan değerlendirme sonuçlarında, BoConcept’in yemek takımı mobilyası olan “Ottawa Koleksiyonu” oylamada yüksek puan alarak mansiyon ödülünü hak etti.


Koleksiyonun tasarımcısı Karim Rashid ve BoConcept, Dünya’nın en önemli dizayn ödüllerinden sayılan Red Dot Dizayn Ödülü’nü resmi olarak 1 Temmuz 2013 tarihinde, Almanya’nın Essen kentinde yapılacak Red Dot’un galasında alacak. “Ottawa Koleksiyonu” ödül töreninden sonra 4 hafta boyunca Red Dot’ın Dizayn Müzesi’nde sergilenecek ve tasarım meraklılarıyla paylaşılacak. Bu ödülle birlikte Karim Rashid’in Red Dot’tan aldığı ödül sayısı 22 olacak.


Karim Rashid “Ottawa Koleksiyonu”nun Red Dot Ödülü’ne layık görülmesinden dolayı çok heyecanlıyım. Koleksiyonumun dünyanın en presitjli ödüllerinden Red Dot’ı hak ettiğine inanıyorum. BoConcept’le yaptığımız harika...