27 / 04 / 2024

Remax Ant gayrimenkul danışmanı

Remax Ant gayrimenkul danışmanı

Re/Max Ant gayrimenkul danışmanı olarak istihdam etmek üzere 12 eleman alacak. Ayrıntılar için tıklayın.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe dijital imza dönemi!

REMAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek hedefiyle Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdi...

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi!

Rusya’da büyüyüp Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden birine dönüşen Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi...

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Remax Ant gayrimenkul danışmanı Haberi

Remax Ant gayrimenkul danışmanı

Adayların bankacılık, sigorta, finans, satış, pazarlama, inşaat mühendisliği, tapu  kadastro, mimarlık ve uygun olacağı düşünülen  diğer sektörlerde  çalışmış, erken emekli olmuş, işinden ayrılma aşamasında olan veya ayrılmış veya iş değiştirmek isteyen ''Gayrimenkul Satış Direktörü'' olarak çalışma hayatına başlamak ve RE/MAX'ın gelir paylaşımlı konseptiyle iş hayatına devam etmek isteyen şartlarından birisini taşıması gerekiyor.

Tel : 0216 449 28 28

Fax : 0216 414 95 03


[email protected]...