20 / 04 / 2024

Rize Cumhuriyet Meydanı ihalesi

Rize Cumhuriyet Meydanı ihalesi

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Rize Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Gaziosmanpaşalılar evlerini 7 yıldır alamıyorlar!

İstanbul’da Gaziosmanpaşalılar, kentsel dönüşüm için yıkılan evlerinin 7 yıldır hala teslim edilmemesine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar…

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Rize Cumhuriyet Meydanı ihalesi Haberi

Rize Cumhuriyet Meydanı ihalesi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın 10 Numara Projeleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin ihalesi televizyon ekranlarından da canlı yayınlanarak gerçekleştirildi.


Rize Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleyi, Başkan Kasap ve Belediye Meclis Üyeleri Başkanlık Makamında televizyondan takip etti.


İhale komisyonuna sunulan 6 teklif şu şekilde verildi:


1- Zihni Küpeli – MAŞ İnş. San. Tic. Aş. Ortak Girişimi – 12 Milyon 799 Bin 998 Lira 29 Kuruş


2- Özfer İnşaat Ltd. Şti. – 8 Milyon 365 Bin 726 Lira 61 Kuruş


3- Aksu İnşaat Aş. 10 Milyon 229 Bin 73 Lira 11 Kuruş


4- Çelik İnş. Emlak, Taahhüt, Tic. İth. ve İhr. Ltd. Şti. – 9 Milyon 606 Bin 270 lira 91 Kuruş


5- Bikan Müh. İnş. Tah. Nak. Harf. Tur....