19 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen metro projesi

Sabiha Gökçen metro projesi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, İSG'nin yatırımlarından ve hedeflerinden bahsetti. Göral, yeni terminal inşaatının 2019'da başlayacağını müjdeledi.

Sabiha Gökçen metrosu ne zaman tamamlanacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na metro hattını uzatmak için düğmeye bastı. Kaynarca'dan itibaren 7.4 kilometrelik metro hattı yapılacak. Sabiha Gökçen'e metrosu ne zaman tamamlanacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'nun yüzde 91'i tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, inşai faaliyetlerinin yüzde 91'i tamamlanan ve ilk ray kaynağı bugün yapılan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmaların süratle devam ettiğini belirtti. Hatta ilk ray kaynağı yapıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı metro projesi için “2021 yılı sonuna doğru hizmete alacağız” demişti. Projenin gecikeceği iddia edildi.

Sabiha Gökçen metro projesi Haberi

Sabiha Gökçen metro projesi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) turizm ve havacılık sektörünün öncü kuruluşlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya, İSG CEO’su Ersel Göral, İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Azmi Murad ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir katıldı.

Ticaret Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda konuşan İSG CEO’su Ersel Göral, yeni açılan iç hatlar terminal ek binası, metro projesi ve İSG'nin projeleri hakkında açıklamalarda bullundu. Göral, Avrupa’nın ise 13’üncü havalimanı konumunda olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yeni yatırımlarını anlattı.

Avrupa’nın en yoğun 13’üncü havalimanı

Göral, “Geçtiğimiz yıl 31.3 milyon yolcuya hizmet verdik. 31 milyon yolcuyla Avrupa’nın en yoğun 13’üncü havalimanı olduk. Bu da Avrupa’daki birçok başkent havalimanından daha fazla yolcuya hizmet verdiğimiz anlamına geliyor. 2017 yılında bir önceki yıla göre trafiğimizi yüzde...