29 / 03 / 2024

sahabiye dönüşüm ihaleleri

sahabiye dönüşüm ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye'de kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı dahilinde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları, uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale 10 Aralık'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin en prestijli projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı bloklarından D blokun yapım ihalesi 10 Aralık Perşembe günü saat 11:00’de yapılacak. 

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale!

Kayseri'de Sahabiye kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2. uygulama etabı bloklarından A4 blokun yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temel atma çalışmasına katılarak, yeşili ve çevreyi önemseyen bir anlayışla 350 bin metrekarelik inşaat alanında azaltmaya gittiklerini söyledi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etabı sonbaharda tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemeler yaparak, 622 daire, 55 dükkan ve 850 araçlık otoparkın sonbaharda tamamlanacağını, ikinci etabın da temele hazır hale getirildiğini söyled..

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 7 Nisan'da!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daire hazır!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daireyi inceledi. Büyükkılıç, projede ilk etabın sonbaharda tamamlanacağını açıkladı.

sahabiye dönüşüm ihaleleri Haberi

sahabiye dönüşüm ihaleleri

Kentteki dönüşüm çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale gerçekleştirilecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  24 Eylül Salı günü 4 bloğun yapımı için kat karşılığı iki ayrı ihale yapacak.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan ve hızla yükselmeye devam eden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir ihale daha yapılıyor. 1. Etap 2. Kısımda yer alan 4 blok için 2 ayrı ihale yapılacak. 1 blok hak sahipleri, 1 blokta müteahhit firma için gerçekleştirilecek olan ihalelerin tarihi ise 24 Eylül Salı olarak belirtildi. İhaleler saat 10.00 ve 11.00’de Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Salonu’nda yapılacak. Her iki ihaleye katılmak isteyenlerin ihale tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.’ye müracaatlarını yapmaları gerektiği bildirildi.
 

A4...