28 / 03 / 2024

Şahinbey Galericiler Sitesi son durum

Şahinbey Galericiler Sitesi son durum

Temelini Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in attığı Şahinbey Oto Galericiler Sitesi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ekibiyle birlikte yapılan inşaat çalışmasını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi sektöre yarayacak!

Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, 14 Ekim 2020 tarihinde çıkan taşınmaz ticareti revize yönetmeliğiyle birlikte yeni sorumlulukların ortaya çıktığını söyledi. 

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Malatya’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Yalçın Yalçın’a ziyarette bulundu. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 

Van Büyükşehir'den 17,5 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin içinde bulunduğu gayrimenkulü 17.5 milyona kiracılarına sattı.

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Şahinbey Galericiler Sitesi son durum Haberi

Şahinbey Galericiler Sitesi son durum


Temelini Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in attığı Şahinbey Oto Galericiler Sitesi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ekibiyle birlikte yapılan inşaat çalışmasını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Oto Galericiler Sitesi’nin, Şahinbey Sanayi Sitesi esnafını destekleyici bir çalışma olduğuna dikkati çekerek, “Şahinbey İlçemiz hızla büyüyen gelişen bir ilçemiz. Nüfus bakımından Türkiye’de üçüncü ancak, Suriyelileri de dahil ettiğimiz zaman 1.000.000’nun üzerinde nüfusuyla Türkiye’nin fiilen en büyük ilçesiyiz.

Şehrimizin nüfus olarak büyümesiyle trafik sorununu engellemek adına esnafımızın bir araya gelmesi, daha güzel, temiz ve ferah bir ortamda işlerini yapması, önem kazanıyordu.

Yaptığımız çalışma neticesinde bu alanı Şahinbey Oto Sanayi Sitesi olarak, düşündük. Şu anda 1016 iş yeri olan Şahinbey’in değişik noktalarında bulunan tamircilerimizi bu alana taşıdık. Şu anda esnafımız...