08 / 05 / 2024

sakarya serdivan beşköprü park nerede

sakarya serdivan beşköprü park nerede

Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park düzenlenen törenle hizmete girdi. Beşköprü Park’ta oyun gruplarının yanısıra kafeterya, açık sergi alanı, fitness aletleri, koşu ve yürüyüş parkurları bulunuyor

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Sakarya Serdivan'da 5.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'da yer alan gayrimenkulleri 5 milyon 325 bin 308 TL bedelle satışa çıkardı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Siirt Beğendik Köprüsü çöktü!

Türkiye'nin en büyük konsol viyadüklü köprüsü olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Siirt Beğendik Köprüsü çöktü.

Sakarya Arifiye Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprüler kazandırmaya devam ediyor.

sakarya serdivan beşköprü park nerede Haberi

sakarya serdivan beşköprü park nerede


Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park düzenlenen tören ile hizmete girdi.


Açılış kurdelesini Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz birlikte keserken yağan yağmura rağmen programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan’ın her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek bu değişimi devam ettirmek için çalıştıklarını söyledi.


Gelişen ve büyüyen Serdivan’da vatandaşlara verdikleri sözlerden bir tanesini daha yerine getirdiklerini ifade eden Alemdar, “Sizlere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile karşınızdayız. Türkiye’deki dönüşümün ve gelişmenin örneklerini hep beraber ilçemizde de yaşıyoruz. Serdivan değişiyor, Serdivan gelişiyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi de bugün hizmete açacağımız Serdivan Beşköprü Parkımızdır. Hemşerilerimizin taleplerinden bir tanesi sağlık ocağıydı, diğeri ise hemen parkımızın...