25 / 04 / 2024

sakarya taraklı 96 toki evi

sakarya taraklı 96 toki evi

Sakarya’nın Taraklı ilçesine TOKİ tarafından 96 konut, 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Hacımurat Mahallesi Çiğdemlik mevkiine yapılması planlanan 96 konut için 25 Mart Salı günü saat 14.00’de ihaleye çıkılacak...

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

TOKİ Sakarya Adapazarı başvuru!

TOKİ Sakarya Adapazarı başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplamda 1 adet dairenin satışa sunulduğu projede 143,96 metrekare daire yer alıyor.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

sakarya taraklı 96 toki evi Haberi

sakarya taraklı 96 toki evi


TOKİ, bir reklam filmiyle turizmin yeni gözdesi olan Sakarya’nın Taraklı ilçesine yöresel mimariye uygun 96 konut inşa edecek.

Sakarya’nın Taraklı ilçesine TOKİ tarafından 96 konut, 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Hacımurat Mahallesi Çiğdemlik mevkiine yapılması planlanan 96 konut için 25 Mart Salı günü saat 14.00’de ihaleye çıkılacak.


Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak ihale, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden 525 gün sonra tamamlanması planlanan konutlar yöresel mimariye göre inşa edilecek.


Tarihi Taraklı Evleri

Geçtiğimiz yıllarda bir reklam filmiyle üne kavuşan Taraklı, Sakarya ilinin güneydoğusunda, İstanbul ve Ankara’ya 200 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İlçeyi ünlü yapan ise; Safranbolu evleri kadar ayakta kalabilmiş tarihi evlere sahip olması. Üstelik Taraklı konakları Safranbolu’dan farklı olarak yemyeşil bir doğanın...