29 / 03 / 2024

Salih Bezci borcu

Salih Bezci borcu

ATO Başkanı Salih Bezci Mimarlar Odası’nın üyesi olan mimarlardan aidat almasına değil inşaat projelerinden harç almasına da itiraz ettiklerini belirtti. Bezci 100’e yakın mimarlık fakültesi öğrencisine staj yaptırdığını belirtti...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Akıncı Üssü, lojistik üssü olsun!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara, darbe girişimine karşı en şanlı direnişi sergileyen kahraman bir il olmuştur” diye konuştu. Bezci, “Akıncı üssü lojistik üssü olsun” dedi.

Konut kredilerinde peşinatın düşmesi, ev sahibi olmayı kolaylaştırır!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Konut kredisinde faizlerin yüzde 1'in altına düşmeye başladığı bir dönemde alınan bu karar vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını kolaylaştırır." dedi.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ne 200 milyon TL'lik cazibe merkezi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin yeniden canlandıracaklarını söyledi. Bezci, ''200 milyon TL yatırımla yeni cazibe merkezi kuracağız"dedi.

İnşaat sektörü 250 sektörü harekete geçiriyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bankaların konut kredisi faizlerini yüzde 1’in altına düşürmelerinin Türkiye ekonomisi için sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti. Bezci, inşaat sektörünün 250 ayrı sektörü harekete geçirdiğini söyledi.

Ankara’ya alternatif yollar yapılmalı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ziyarette bulundu. Bezci, “Şehir hastaneleri faaliyete geçmeden önce Ankara’ya alternatif yollar yapılmalı'' dedi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Salih Bezci: Konut faizleri düşmeli!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ekonominin lokomotifi olarak değerlendirdiği inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini ifade etti.

Salih Bezci borcu Haberi

Salih Bezci borcu

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, “Bu ülkede eğitim gören ve bu ülkede çalışan bir vatandaş olarak tek borcum ülkeme olan gönül borcumdur. Onu da yaptığım okullar, camilerle ve öğrencilere burs vererek ödemeye çalışıyorum. Ölünceye kadar da gönül borcumu ödemeyi sürdüreceğim” dedi.


ATO Başkanı Salih Bezci, bazı yayın organlarında Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan’ın “Bezci’nin Borcu Var” başlığıyla yer alan ifadelerine ilişkin bir açıklama yaptı. Devlet üniversitesinde gündüz çalışıp gece okuyarak mimar olduğunu ve bir işadamı olarak Türkiye’de yatırımlar yaptığını anlatan Bezci, “Elbette ki bu ülkede çalışan işadamları başta olmak üzere herkesin ülkesine borcu vardır. Benim de ülkeme gönül borcum var. Bu borcumu ödemek için çaba harcıyorum. Yılda 100’e yakın mimarlık fakültesi öğrencisine şantiyelerimde staj yaptırıyor ve...