24 / 04 / 2024

Salihli Belediyesi kiralık kahvehane

Salihli Belediyesi kiralık kahvehane

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Salihli Belediyesi'nden 1 yıllığına kiralık 17 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Salihli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 1 arazi, 8 arsa!

Salihli Belediyesi, 4 mahallesinde yer alan 1 arazi ve 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

Salihli Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi, 4 mahalledeki 11 gayrimenkulünü ihale ile satışa sunuyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Salihli Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Salihli Belediyesi, 8 mahalledeki 30 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Mart'ta gerçekleşecek..

Salihli Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri!

Salihli Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak...

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Salihli Belediyesi Tip Ev Proje hizmetine başladı!

Salihli Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz "Tip Ev Proje" hizmetini başlattı.

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Salihli Belediyesi kiralık kahvehane Haberi

Salihli Belediyesi kiralık kahvehane

Salihli Belediye Başkanlığı tarafından 11 mahalledeki işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkul ihale ile kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım 2018 tarihi Perşembe günü saat 13:30’da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

TAŞINMAZ MAL KİRAYA VERİLECEKTİR

Salihli Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tablolarda nitelikleri belirtilmiş olan işyeri,arazi,sosyal konut niteliğine sahip gayrimenkullerin kiralama ihalesi yapılacaktır.Tabloların 1.,2.,3.,4.,5.,6.7.sırasındaki taşınmazların, 02/05/2018 ile04/09/2018 tarih ve 2018/47, 2018/89Sayılı Meclis Kararları gereği 10 yıllığına,14. ve 15. sırasındaki sosyal konutların 1 yıllığına, diğer işyeri, arazi, niteliğine sahip taşınmazların ise 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/c ve ilgili diğer maddelerine göre “Açık Teklif Artırma Usulü” ile 08/11/2018 tarihi Perşembe günü saat 13:30’da Belediye Encümeni huzurunda ihale edilmek suretiyle 3 yıllığına kiralama ihalesi yapılacaktır.

Kiralama...