25 / 04 / 2024

SALT İletişim Grup rotana

SALT İletişim Grup rotana

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 1 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 1 milyon dolara DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş.'ye kiraya verdi.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yılmaz Özmert ve Mesut Gürsoy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

SALT İletişim Grup rotana Haberi

SALT İletişim Grup rotana

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, müşteri portföyüne uluslararası otel zinciri Rotana’yı ekledi.


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe’de “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” otellerini hizmete açan zincir, hem iş hem tatil amaçlı ziyaretler hem de uzun dönemli konaklamalar ve aileler için eşsiz bir ortam sunuyor.


Üstün hizmetleriyle sektörde fark yaratan dünyanın lider oteller zincirlerinden Rotana’nın İstanbul’daki ilk iki otelinin stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup...