26 / 04 / 2024

Samsun inşaat çökme

Samsun inşaat çökme

Samsun Atakum'da yapımı süren Yeni Mahalle Kevser Camii inşaatı çöktü. Olay esnasında, 6 işçi ıslak betonun altında kaldı. 3 işçi hayatını kaybetti.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Samsun inşaat çökme Haberi

Samsun inşaat çökme

Samsun Atakum İlçesi'nde Yeni Mahalle Kevser Camii inşaatında kaza meydana geldi. Cami inşaatına kubbe yapımı sırasında tabyaların çökmesi sonucunda 6 işçi ıslak betonun altında kaldı. İşçilerin üzerine kalaslar da devrildi.

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen kurtarma ekipleri 3 işçiyi göçük altında sağ çıkardı. Ancak 3 işçinin de cesedine ulaşıldı. Yaralı işçiler Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen işçilerden biri daha hayatını kaybetti. Yaralı 2 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü, hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespitinin yapılmaya çalışıldığı...