18 / 04 / 2024

Samsun Terme yatırımları

Samsun Terme yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun Terme'ye 10 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapı sorununa çözüm bulmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Samsun Büyükşehir'den Terme'ye 42 milyon liralık yatırım!

Halkın huzur ve konforu için ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Terme’de yoğun çalışma yürütüyor.

2016 Samsun Terme'de projelerin yılı olacak!

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmaları ilçeyi şantiyeye çevirdi. Başkan Kul, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Samsun Tekkeköy'de 2016 yatırımları projelendirildi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teknik personeli ile Tekkeköy Kutlukent bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgede bu yıl içerisinde yapılması gereken yatırımları ve çalışmaları projelendirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Samsun Terme yatırımları Haberi

Samsun Terme yatırımları

Samsun genelinde ilçe belediyeleriyle beraber adeta 'hizmet seferberliği' başlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaları yerinde denetliyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Mustafa Demir, beraberinde Fen İşleri ve SASKİ şube müdürleri ile beraber Terme İlçesinde incelemeler yaptı. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ında eşlik ettiği ziyarette Mustafa Demir, cadde ve sokaklarda hayata geçirilecek yol çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerden sonra Terme’nin Gölyazı mahallesinde vatandaşlarla görüşen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, ilçede yapılacak yatırım ve projeleri anlattı.

2020'DE 75 KM YOL YAPILACAK

264 kilometre yol ağı bulunan ilçede 4 ayda 40 km yol yaptıklarını söyleyen Başkan Demir, ‘2020 yılında planlanan yol uzunluğu ise 75 km. İlçedeki her cadde ve sokağın adeta yeniden yapılması gerekiyor. Allah’ın izniyle adım adım...