05 / 05 / 2024

Sanatçılar Girişimi Kanal İstanbul açıklaması

Sanatçılar Girişimi Kanal İstanbul açıklaması

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Yunanistanlı sanatçılar kira yardımı talep etti!

Yunanistan'da koronavirüs tedbirleri sebeniyle mesleklerinin olumsuz yönde etkilendiğini dile getiren sanatçılar, vergi indirimi ve kira yardımı talep etti.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Kanal İstanbul Terkos’u etkiler mi?

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği ve Yer Bilimleri Araştırma Merkezi’nin hazırladığı raporda, ‘Kanal İstanbul’a bağlı olarak bölgede tatlı ve tuzlu su girişimi beklenmiyor’ ifadesi yer aldı…

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Emlak sektörü darbe girişimi sonrası yükseldi!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında emlak sektörünün darbe girişimi sonrası tepkilerini ve yükselişini anlattı. İşte o haber...

TOKİ'den darbe girişimi sonrası konut rekoru!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası vites büyüterek 2016'da en büyük sosyal konut üretimi rakamına ulaşmayı başardık" şeklinde açıklama yaptı.

Gaziantepli sanatçılar için TOKİ'den konut talebi!

Türkiye Müzisyen ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, müzisyen ve sanatçılar için TOKİ'den konut talebinde bulanacağını belirtti. Onurlu, ''Sanatçılarımız kira öder gibi ev sahibi olacaklar" dedi.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Orkide yağlarının fabrika arazisinin imar planı iptal edildi!

Çevre Bakanlığı tüm itirazlara rağmen 2014'te Orkide yağlarının fabrika arazisinin imar planını onayladı. Darbe girişimi sonrası fabrikanın sahibi FETÖ'den tutuklamdı. İmar planı iptal edildi.

Sanatçılar Girişimi Kanal İstanbul açıklaması Haberi

Sanatçılar Girişimi Kanal İstanbul açıklaması

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, koronavirüs salgını en önemli gündemken, tartışılan Kanal İstanbul ile ilgili ilk ihalenin gerçekleştirilmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Türkiye’de her geçen gün etkisini ve can kaybını artırıyor. Bu süreçte tartışılan proje Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin yapılması tepkilere sebep oldu. 

Sanatçılar Girişimi de salgın günlerinde Kanal İstanbul'a ilişkin ilk ihalenin yapılmasına tepki gösterdi. Girişimin sözcüsü ve şair Ataol Behramoğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Türkiye'nin vicdanlı, yurtsever yazarları, sanatçıları olarak, bu felaket günlerinde bile Kanal İstanbul ısrarından ve hırsından vazgeçmeyen iktidar sahiplerini uyarıyoruz: Bu akıl dışı yolda ısrarınızı sürdürürseniz deprem felaketi kapıda beklemekteyken corona virüs ve yokluk felaketiyle boğuşmakta olan halkın yükselen öfkesi önünde daha ağır bedeller ödenmesi kaçınılmaz olacaktır.”

Canan...