29 / 03 / 2024

şanlıurfa büyükşehir bulvar yatırımları

şanlıurfa büyükşehir bulvar yatırımları

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçede ulaşım sıkıntısını çözmek için Asya ve Osmanlı Mahallesi'nde kamulaştırılan yapıların yıkımını başlattı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

şanlıurfa büyükşehir bulvar yatırımları Haberi

şanlıurfa büyükşehir bulvar yatırımları


Her yıl ortalama 25 bin nüfus artışının yaşandığı Karaköprü'de yeni kurulan yaşam bölgelerinde sorunsuz bir ulaşım için yeni yollar ve bulvarlar inşa eden Büyükşehir Belediyesi Karaköprü ilçesi Balıkayağı Bulvarında hummalı bir çalışma yürütüyor.


Bir yandan kazı ve dolgu çalışması yürütülen 25 metrelik bulvarda diğer yandan PMT serimi devam ederken TEDAŞ , Telekom ve Doğalgaz ile koordineli çalışma yürütülüyor.


OTO GALERİCİLER SİTESİ-TOKİ BAĞLANTI YOLU AÇILIYOR


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Akçakale Çevreyolu üzerinde yapımı tamamlanan Oto Galericiler Sitesinin Batıkent (TOKİ) Bağlantı yolunun açılması için çalışmalara başladı.


Oto Galericiler Sitesinin iç yolları ve ana bağlantı yollarını tamamlayarak en kısa sürede hizmete açılmasını amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek altyapı gerek üstyapı hizmeti sunduğu sitenin çevresi ile bağlantı yollarını açmak için yoğun mesai harcıyor.



Şanlıurfa Büyükşehir...