26 / 04 / 2024

şanlıurfa ceylanpınar ev fiyatları düşüş

şanlıurfa ceylanpınar ev fiyatları düşüş

Suriye'den sürekli göç alan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde emlak fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Özellikle sınır boyundaki mahallelerde bulunan satılık evlerin fiyatları yarı yarıya düşmesine rağmen alıcı çıkmıyor...

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Son yıllarda büyük göç alan Şanlıurfa'da konut sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Kentte ev fiyatları tavan yaptı. 

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da yaşayan Suriyelilerden İdlibli ailelere konut yardımı!

Şanlıurfa yaşayan Suriyeliler, İdlibli aileler için briket ev yapımı için yardımda bulundu. 

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

şanlıurfa ceylanpınar ev fiyatları düşüş Haberi

şanlıurfa ceylanpınar ev fiyatları düşüş

Daha önce 180 bin lira eden 3+1 dairelerin fiyatı 90 bine, 80 bin lira değerindeki işyeri veya küçük dairelerin fiyatı 35-40 bine liraya kadar indi. Sınırdaki mahallelerin istimlak edilip tahliye edilmesini isteyen belediye başkanı İsmail Aslan, "Ev ve işyerleri için TOKİ konutları takas yöntemi ile yapılabilir. Vatandaşlarımız iki ara bir dere derede kaldı" dedi. 


Ekrem Arslan / Sabah...