09 / 12 / 2025
fuzul

şanlıurfa köylerinde okul inşaatları

şanlıurfa köylerinde okul inşaatları

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa merkeze bağlı Tekyamaç ve Çıralı köylerinde yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Vekili Seçilmiş, hızlı ilerleyen inşaatların memnuniyet verici olduğunu belirtti...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun mağaraları için 35 yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılkoyun mağaralarını turizme kazandırmak için 35 yapının yıkımını başlattı.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 18 bin kilometre asfalt!

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa'da 38.3 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü Mahallesi'nde bulunan 9 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 22 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 38 milyon 323 bin 706 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Kültür ve Sanat Sokağı'yla hayat bulacak!

Kültürel belediyecilik çalışmaları çerçevesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarihi Beykapısı (Bedendibi) surlarında açtığı sanat sokağında unutulmaya yüz tutmuş meslekleri, açılacak kurslarla yeniden canlandıracak.

şanlıurfa köylerinde okul inşaatları Haberi

şanlıurfa köylerinde okul inşaatları


Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa merkeze bağlı Tekyamaç ve Çıralı köylerinde yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu.


İnşaatlar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Vekili Seçilmiş, hızlı ilerleyen inşaatların memnuniyet verici olduğunu belirtti. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında Şanlıurfa genelinde yapılan okullarla birlikte derslik sorununun büyük ölçüde giderileceğini ifade eden Vali Vekili Seçilmiş, eğitim çağındaki nüfusun en yoğun olduğu Şanlıurfa’daki eğitim atağının ilerleyen yıllarda da süreceğini kaydetti.


Köy okullarının modern ve çağa uygun olarak inşa edildiğini de sözlerine ekleyen Seçilmiş, inşaatta çalışan işçilerle de bir süre sohbet ettikten sonra incelemelerini sürdürmek amacıyla bölgedeki diğer köylere hareket etti.


Malatya...