19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Şehir Parkı temel atma töreni

Şanlıurfa Şehir Parkı temel atma töreni

Şanlıurfa'nın 11 Nisan Meydanı'na yapılacak olan 'Şehir Parkı Projesi'nin temeli Bakan Faruk Çelik'in katılımı ile atıldı. Projenin Şanlıurfa'nın trafik yükünü de hafifleteceğini belirtildi.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

İnşaatına başlanan Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ (Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Genel Müdürlüğü Şanlıurfa şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanıyor!

Haliliye sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanmak üzere. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alan çalışması yaptığı park, kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Şehir Parkı temel atma töreni Haberi

Şanlıurfa Şehir Parkı temel atma töreni

Temel atma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Meydanın 41 dönümlük bir arazi ile şehrin kalbinde olduğunu ve bu projenin Şanlıurfa'nın trafik yükünü de hafifleteceğini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Biz çalışmalarımız sırasında gördük ki, merkeze yani eski Urfa'ya giden bir tek yolumuz var. Biz dedik ki,'11 Nisan bir park olsun' bunun yanında Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmaya hizmet etsin. 11 Nisan'ın üç bir tarafını 35 metrelik yol haline getirdik. Bundan sonra merkeze bölünmüş otobüs yolu ile giriş yapılacak. Atatürk Bulvarı'nın bir tarafından otobüslerin, diğer taraftan ise araçların şehre girişini sağlayacağız. 11 Nisan'ın altına yaptığımız yol...