26 / 04 / 2024

Sanofi Grubu türk yatırımı

Sanofi Grubu türk yatırımı

100'den fazla ülkede faaliyet gösteren ilaç firması Sanofi, Türkiye'deki yatırımlarını genişletecek. Lüleburgaz tesislerinden 46 ülkeye ihracat yapan firma üretimini Türkiye'ye taşımayı planlıyor.

Slovenya inşaat sektörüne Türk müteahhit imzası!

Slovenya inşaat sektöründe Türk şirketleri için önemli ülkelerden biri.  Yapı Merkezi, Cengiz Holding, Özaltın Grubu gibi inşaat devleri, ülkenin en büyük ölçekteki müteahhitlik işlerini kazanıyor. 

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası!

Hindistan'ı Çin'e bağlayan, dünyanın 3 bin metre ve üzeri irtifalardaki en uzun tünel olma özelliğine sahip tünelde Türk teknolojileri kullanılıyor. Tünelin yazılımını ve elektromekanik sistemleri Savronik Şirketler Grubu tarafından yapıldı. 

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Metito Türk kimya şirketini satın aldı!

Dünyada 46'dan fazla ülkede faaliyet gösteren, 60 yılı aşkın süredir temiz ve güvenli su erişimini sağlamak için akıllı su yönetimi çözümleri sunan küresel sağlayıcı Metito, Türk kimya şirketi İnfo Grubu'nun çoğunluk hissesini satın aldı.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor!

Son dönemlerde yurtdışından ev almak oldukça trend. Vize avantajlarının yanı sıra üst gelir grubu için yatırım alternatifi olarak da ilgi görüyor. Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor.

Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri Türk Havak oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nun İstanbul Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri, yine THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) oldu.

Balkanlar'da Türk turizm yatırımcısına büyük fırsat var!

Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, “Balkanlar’da Türk turizm yatırımcısı için büyük fırsatlar var. Grup olarak eğer bir turizm yatırımı yapılacaksa havalimanı inşa etmeye de, otel işletmeye de talibiz” dedi.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Türk çimento sektörü mega projelerin etkisiyle hareketlendi!

Nuh Grubu'nun ortağı Rahmi Çuhacı, Türk çimento sektörünün 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü ve Osman Gazi Köprüsü gibi büyük kamu projeleri ile konut inşaatlarının etkisiyle hareketli bir dönem yaşadığını kaydetti.

Sanofi Grubu türk yatırımı Haberi

Sanofi Grubu türk yatırımı

Darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından, Türkiye ekonomisini kararlamaya dönük uluslararası girişimlere inat küresel firmaların yatırımları hız kesmiyor. Global satışları 2015 yılında 37 milyar avroyu bulan Sanofi Grubu; diyabet hastaları için geliştirdiği biyoteknolojik ürünü insülinin formülasyon aşamasından itibaren üretimini Türkiye'ye taşımayı planlıyor. Şirket uygun yatırım koşulları konusunda plan ve görüşmelerini sürdürdüğünü açıkladı.


65 YILDIR ÜLKEMİZDE FAALİYETTE


Satış bazında dünyada beşinci, gelişen pazarlarda da birinci sırada yer alan Sanofi 65 yıldır ülkemizde faaliyet gösteriyor. Özellikle diyabet hastalığının tedavisinin çözümlerine odaklanan ilaç firması Sanofi, Lüleburgaz'daki tesislerinde üretim ve AR-GE yatırımlarını geliştiriyor. “Türkiye'deki katkımızı daha da büyütmek istiyoruz” diyen Sanofi Türkiye Genel Müdürü Fabrizio Guidi, Frankfurt'taki tesislerini ziyarette Türkiye'ye yaptıkları yatırımları ve hedeflerini anlattı.


LÜLEBURGAZ'A 600 MİLYON AVRO


Türkiye'nin dinamizmi ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Guidi, "Türkiye'de sadece...