26 / 04 / 2024

Santiago Bernabeu

Santiago Bernabeu

Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu, 400 milyon avroya yenileniyor. Stadın üstü 15 dakikalık sürede kapanıp açılabilecek, yüksek teknoloji ile donatılacak, VIP salonları ve müzesi yenilenecek...

Santiago Bernabeu, 400 milyon Euro'ya yenileniyor!

Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu, 400 milyon euroya yenileniyor. İspanyol kulübü, yeni stadın sunacağı ekstra avantajlarla mevcut durumda buradan elde ettiği 40 milyon euroluk yıllık geliri 52 milyon euroya çıkarmayı hedefliyor.

RIBAS ortaklığı Santiago Bernabeu’yu yenileme projesini kazandı!

İspanya’nın en büyük mimarlık şirketlerinden biri olan L35 Arquitectos Madrid’in simgesi Santiago Bernabéu Stadyumu’nu yenileme çalışmasını üstlenmek üzere Real Madrid yönetim kurulu tarafından tercih edilen iş ortağı oldu...

Real Madrid'in tarihi stadı yenileniyor!

Real Madrid'in maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu stadyumunun ismi değişiyor. Stadyumu yenilemek için düğmeye basan yönetimin, stadın ismini 'Emirates Santiago Bernabéu' olarak değiştirilmesine sıcak baktığı bildirildi...

Dünyaca ünlü isimden dolar tahmini: Doların yükselişi devam edecek, altın değer kazanacak!

Santiago Capital'in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Brent Johnson, küresel borç krizinin derinleşmesiyle birlikte altının doların yanında yükselmeye devam edeceğini öngörüyor.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

TAV'dan yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti!

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

AKM'yi Calatrava yapsın!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Nagehan Alçı, bugünkü yazısında “Bilim ve Sanat Şehri”nin mimarı dünyaca ünlü Santiago Calatrava’nın yeni AKM’nin yapımı için en doğru isim olduğunu anlattı. İşte o haber..

Santiago Bernabeu Stadı yenileniyor!

Real Madrid Kulübü, futbol maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu Stadı'nın restorasyon çalışmaları için Madrid Belediyesi ile anlaşma yaptı.

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

Santiago Bernabeu Stadı genişletme projesi iptal mi oldu?

Madrid Belediyesi'nin tavrı ve mahkemeden çıkan durdurma kararlarından dolayı Real Madrid Kulübü'nün 400 milyon avroluk Santiago Bernabeu Stadı'nı genişletme projesi iptal aşamasına geldi.

Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesine veto!

Santiago Bernabeu Stadı'nı yenilemek isteyen Real Madrid yönetimi, belediye başkanının vetosuyla karşılaştı. Madrid Belediyesi, Real Madrid kulübünün Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesini veto etti.

Şili Santiago'da 8,3 büyüklüğünde deprem!

Şili'nin başkenti Santiago'da 8,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami alarmı verildi. En az bir kişinin hayatını kaybettiği ve 20 kişinin yaralandığı deprem sonrasında ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.

Küba'ya cami yapılacak mı?

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Tutkun, " Cumhurbaşkanımızın Küba seyahatinde, Müslüman öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu Santiago şehrine mütevazi bir cami yapılmasını talep edeceğiz " dedi.

Yataş'a İSMOB'ta iki büyük ödül!

“ En iyi stant ” dalında birincilik ödülünü Enza Home ile alan Yataş, “En iyi yemek odası” dalında ikincilik ödülüne Santiago koleksiyonu ile sahip oldu.

Santiago Bernabeu Haberi

Santiago Bernabeu

Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu, 400 milyon avroya yenileniyor. Stadın üstü 15 dakikalık sürede kapanıp açılabilecek, yüksek teknoloji ile donatılacak, VIP salonları ve müzesi yenilenecek proje kapsamında, ayrıca stat çevresine 200 yatak kapasiteli lüks bir otel, bir alışveriş merkezi ve 600 araç kapasiteli yer altı otoparkı yapılacak. İnşaat bu sezon sonunda başlayacak ve 2017 yılında tamamlanacak. 


Aydınlık...