20 / 04 / 2024

saray grup green ist konutları

saray grup green ist konutları

Saray Grup Green İst teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Bahçelievler'de yükselen Green İst Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 357 bin liradan başlıyor...

Greenist satış ofisi!

Greenist satış ofisi adres ve iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Saray Grup imzası ile Güneşli'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+2'ye kadar her ihtiyaca uygun konut alternatifleri bulunuyor...

Saray Grup Green İst Evleri!

Saray Grup Green İst Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 277 bin liradan başlangıç gösteriyor

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine bir destek de Greenist’ten!

Saray Grup tarafından inşa edilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

saray grup green ist konutları Haberi

saray grup green ist konutları


Green İst Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler'de Saray Grup tarafından işa ediliyor. Bahçelievler Green İst Evleri projesi 174 adet konuttan meydana geliyor. Saray Grup Green İst teslim tarihi bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim.


Bahçelievler Green İst Evleri projesinde 1+1, 2+1,3+1,4+1,4.5+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Bahçelievler Green İst Evleri projesinde 2 bin 800 metrelare sosyal alan yer alıyor. Bahçelievler Green İst Evleri'nde fiyatlar 357 bin liradan başlıyor.


Bahçelievler Green İst Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 78 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor. Bahçelievler Green İst Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.



Saray Grup Green İst teslim tarihi!


Saray Grup Green İst teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Bahçelievler Green İst Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar...