25 / 04 / 2024

SASKİden Sakarya altyapısına 300 milyonluk yatırım

SASKİden Sakarya altyapısına 300 milyonluk yatırım

Sakarya - Altyapı, içmesuyu, atıksu ve kanalizasyon alanında 65 proje birden yürüten Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) bu projelere 300 milyon liralık bütçe ayırdı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür etti. İmamoğlu, "Dün yapılan açıklamayla, bakanlığımız süreci yürüteceğini belirtti. Bu da mutluluk verici. Umarım kısa zamanda İstanbulluların hizmetine bu yol girer" dedi

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Kanal İstanbul'un fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projesine ilişkin, "Bu konuyla alakalı doğrudan bilgiye sahip olmayan kişilerin eleştirilerini saygıyla karşılıyoruz. Ancak kimsenin şüphesi olmasın, projenin fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık." şeklinde konuştu.

Filistin'den "Kudüs surlarının yıkılması çağrısına" tepki!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi'ndeki meclis üyelerinden Arieh King tarafından yapılan "Kudüs'ün Eski Şehir bölgesini çevreleyen surların bir kısmının yıkılması" çağrısına tepki gösterdi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Bank of China, Türkiye'nin altyapısına talip!

Bank of China'nın Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını belirterek, "BOC, Türkiye'deki altyapı projelerinin finansmanını sağlayarak köprü görevi görmek istiyor" dedi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

SASKİden Sakarya altyapısına 300 milyonluk yatırım Haberi

SASKİden Sakarya altyapısına 300 milyonluk yatırım

Sakarya - Altyapı, içmesuyu, atıksu ve kanalizasyon alanında 65 proje birden yürüten Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) bu projelere 300 milyon liralık bütçe ayırdı.

 

Şehrin gelecekteki gelişmişlik düzeyini baz alarak projelerini planladıklarını belirten SASKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Mustafa Fırat, "Sakarya sanayi alanında hızla büyüyen ve gelişen bir il. Şehrimiz nüfus anlamında hızla büyüyor. Hizmet kalitesi ve şehrin geleceğini güvence altına almak için çok yönlü çalışmalarımız devam ediyor. Sağlıklı ve temiz içme suyu, modern altyapı, atıksu arıtma tesisleri ve inşa edilecek hidroelektrik santralleriyle Sakarya kendi elektirğini üreten, çevreci ve güvenli bir şehir olma konumunu sürdürecek"...