20 / 04 / 2024

satılık ticari gayrimenkul

satılık ticari gayrimenkul

Türkiye'de son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebi hızla artıyor. Omenkul.com kurucusu Erkan Meydanlıoğlu, yatırımcıların ticari gayrimenkul yatırımına ilgisinin arttığına dikkat çekti.

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Sivas'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

Sivas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi, 2132 ada, 24 parselde yer alan 3 katlı ticari binayı 13 milyon 710 bin 900 TL'ye icradan satılıyor...

Ergene Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı, Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Sağlık, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde bulunan 27 gayrimenkulü 10 milyon 98 bin 481 TL'ye satıyor.

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Antalya Kepez'de 142.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Hatay'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Samandağ (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay, Samandağ, Zeytunlu Mahallesindeki 2 gayrimenkul açık artırma ila satılıyor..

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul 39 milyon!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Altındağ, Çankaya, Etimesgut ve Yenimahalle'de yer alan 13 gayrimenkul 39 milyon 332 bin 315 TL bedelle satılıyor.

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık!

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak, ev sahibi olunuyor...

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 7 bloktan oluşan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek.

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık!

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık daire alanları 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 85 bin 240 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

satılık ticari gayrimenkul Haberi

satılık ticari gayrimenkul

Yerli ve yabancı yatırımcıların Türkiye’de ticari gayrimenkul yatırımına yöneldiğini söyleyen Omenkul.com kurucusu Erkan Meydanlıoğlu, uzun ya da kısa vadede kar hedefi veya kira beklentisi olan birçok yatırımcının  ticari gayrimenkul yatırımına yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yatırımcıların en çok ticari arsa, satılık 5 yıldızlı otel, satılık turistik tesis gibi gayrimenkuller ile ilgilendiğini söyleyen Meydanlıoğlu, en fazla ilginin İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla gibi lokasyonlara olduğunu açıkladı.

''Kar hedefleyenler ticari gayrimenkul alıyor''

Meydanlıoğlu, "Uzun ya da kısa vadede kar hedefleyen ve kira beklentisi olan birçok yabancı yatırımcı ticari gayrimenkule yönelmeye başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra turizmin kalbinin attığı Antalya ve Muğla ticari gayrimenkulde gözde yerler. Özellikle proje geliştirmek isteyen yabancı yatırımcılar ticari gayrimenkulleri...