19 / 04 / 2024

sefa targır

sefa targır

Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (AYSAD) Başkanı Sefa Targıt, asansör kazalarının Türkiye'nin önemli sorunlarından birisi olduğunu belirterek, "Asansör kazaları, Türkiye'de terör ve trafik kazalarının ardından en önemli riskler arasındadır

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küpdilli ve Sefa Çakır ortaklığında kuruldu.

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Smh Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smh Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Dalbudak tarafından kuruldu.

Sefa Targıt: Bina içi ulaşımda da virüs tedbiri alınmalı!

Bina içi ulaşımda tedbirlerin alınması gerektiğini savunan AYSAD Başkanı Sefa Targıt, “Özellikle çok katlı yüksek binalarda ve hastaneler gibi özel yapılarda riskleri en aza indirecek önlemler geliştirilmeli” dedi.

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Konut sektörüne güven tam!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk ve ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay konut satış verilerini değerlendirdi.

FETÖ'nün ABD'deki elebaşları lüks evlerde yaşıyor!

FETÖ'nün ABD'deki üst düzey mensupları, lüks evlerde sefa sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan firari FETÖ'cüler, satın almak veya kiralamak için değeri bir milyon lirayı aşan evleri tercih ediyor.

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor!

TÜİK, Nisan ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Türkiye genelinde konut satışları 2017 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,6 oranında arttı. .Sektör temsilcilerinden Doğan Dağ, Sefa Öztürk, Haydar Yamaç, Adem Soytekin ve İbrahim Babacan konuyu değerlendirdi.

sefa targır Haberi

sefa targır


Asansör Sanayicileri Platformu tarafından düzenlenen "Asansörde Güvenlik Sempozyumu", Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı. 22 ilden asansör üretimi ve bakımı konusunda çalışan firmaların üye olduğu derneklerin yöneticileri, kamu kuruluşları çalışanları, özel şirket temsilcileri ile eğitim kurumlarından yetkililerin katıldığı sempozyumda, Türkiye'de asansör kullanımı ve asansörde güvenlik konuları ele alındı.


Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği Başkanı Sefa Targıt sempozyumun açılış oturumunda yaptığı konuşmada, Türkiye'de asansörde güvenlik konusunun yeterince ciddiye alınmadığına değinerek, asansör kazalarının da kamuoyunda fazlaca ses getirmediğine işaret etti. Sefa Targıt, Türkiye'de yaklaşık 300 bin asansör bulunduğunu, bu asansörlerin çoğunun güvenli olmadığını bildirdi.


Sefa Targın, şunları söyledi: "Türkiye'de her zaman riskli bir ortam var. Bu risklerden en önemlileri terör ve trafik...