10 / 05 / 2024

Seferihisar belediye arazileri satışı

Seferihisar belediye arazileri satışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye ait yerlerin değerinin altında satıldığını iddia etti.

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

Belediye zeytinlik, arsa ve arazi satacak! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Kaçırmayın!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan zeytinlik, arsa ve arazileri satışa çıkardı. 30 adet taşınmazın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde konut imarlı 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 17 Mayıs'ta!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Atatürk Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Seferihisar'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Seferihisar Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 2 adet arsayı 7 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Tunç Soyer Seferihisar'da hasar gören yerleşim yerlerini inceledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 6,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Seferihisar’da, deniz suyunun taşması sonucu zarar gören yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu. 

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Kars'ta son on yılda satılan belediye arazileri mecliste!

Kars'ın Selim ilçesinde bazı belediye çalışanlarının emekliliğe zorlandığı yönündeki iddialar ve son on yılda satılan belediye arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak net konuştu. İmamoğlu, "Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık" dedi.

Hazine arazileri 5 yıl taksitle satılıyor!

Belediye ve mücavir alan sınırları içindeki tarım arazileri rayiç bedelin yüzde 50’si üzerinden hissedarlarına, kiracılarına, kullanıcılarına doğrudan satılabiliyor.

Seferihisar'da belediye arazileri değerinin altında satıldı iddiası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye ait yerlerin değerinin altında satıldığını iddia etti.

Seferihisar'daki araziler parsel parsel satışta!

Seferihisar Belediyesi'ne ait taşınmazların parsel parsel satıldığı iddia edildi. Belediye ait 11 arazi 11 milyon lira muhammen bedelle satılacak.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Seferihisar belediye arazileri satışı Haberi

Seferihisar belediye arazileri satışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Tunç Soyer'in Seferihisar Belediyesinin 20 milyon lira olan borcunu bahane ederek belediyenin birçok taşınmazını değerinin çok altında sattığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, üzerinde 5 yıldızlı otel bulunan 52 bin 183 metrekarelik arazinin 2016'da 14 milyon 200 bin liraya, Ekmeksiz Plajı'nın kent meydanına bir park yapılması sözü alınarak Kazak yatırımcılara, Sığacık açıklarındaki 28 bin metrekarelik Eşek Adası'nın 2012'de 1 milyon 350 bin liraya satıldığını söyleyen Dağ, "Bu alan 400 bin metrekare büyüklüğünde, değer biçilemeyen, bugün için en az 200 milyon lira edeceği söylenen bir arazi. Bunun gibi daha birçok arazi, değerinin altında satılmıştır. Bu satışlarda öne çıkan en önemli hususlar satılan arazilerin değerinin altında...