28 / 03 / 2024

Seha Yapı Kanyon Park teslim tarihi

Seha Yapı Kanyon Park teslim tarihi

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Konya Kanyon Park Evleri ödeme planı!

Konya Kanyon Park Evleri ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız ödeme avantajı bulunuyor. Proje Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları!

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Kanyon Park Evleri 60 ay vade farksız ödeme imkanıyla Konya'da inşa ediliyor...

Seha Kanyon Park peşin fiyatları!

Seha Kanyon Park peşin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Kanyon park projesi Seha Yapı imzası taşıyor...

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Konya Kanyon Park'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Kanyon Park projesinde daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

ASAF İş Ortaklığı yeni projelere odaklandı!

Al Zamil, Seha Yapı,Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor. 

Seha Yapı'dan karma konseptli yeni proje geliyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Seha Yapı, Konya'da  karma bir konut projesi yapmayı planlıyor.

Seha Yapı Kanyon Park teslim tarihi Haberi

Seha Yapı Kanyon Park teslim tarihi


Toplam  98 daire ve 7 adet ticari alandan meydana gelen Kanyon Park projesi  Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor. 


İnşaat alanı 26 bin metrekare olan Selçuklu  Kanyon Park Evleri'nde 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri mevcut. 


Temmuz 2019'da teslim edilecek olan Selçuklu  Kanyon Park projesinde evler 3+1 daireler 280 bin TL, 4+1 daireler ise 340 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Seha Kanyon Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle, yüzde 40 peşinat sonrasında ise 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.


Kanyon Park Evleri'nde yangın algılama paneli, blok girişi ve daire girişinin izlendiği görüntülü ve sesli interkom sistemi, kapalı otoparklarda karbon monoksit algılama sistemi ile birlikte jet fan havalandırma sistemi, çocuk oyun alanları, otopark, blok girişleri...