26 / 04 / 2024

Şehitkamil altyapı projesi

Şehitkamil altyapı projesi

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi geliyor! Tarih belli oldu! 

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Gaziantep projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bitlis'e 4,5 milyarlık ulaşım yatırımı yapılıyor!

Bitlis'te çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bitlis genelinde çok önemli projelerimiz var. İlimize, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2003'ten bu yana 7 milyar liranın üzerinde ulaştırma ve altyapı projesi yaptık." dedi.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi ile şehir hastanesine ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında 4 istasyon yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap 646 konut ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil 100 bin konut projesi başvuru detayları...

Şehitkamil altyapı projesi Haberi

Şehitkamil altyapı projesi

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

ONATKUTLAR MAHALLESİNDE BOZUK VE BAKIMSIZ YOL KALMADI


Kış mevsimi ile birlikte cadde ve sokaklarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken ve aynı zamanda olası bir kazaya sebebiyet vermemesi amacıyla, Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalara başladı. Çalışmalara Onatkutlar Mahallesi’nde başlayan ekipler, bozuk ve bakımsız tüm yerlerde asfalt yama çalışması yaptı.  Mahalle ve sokaklarındaki çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, Şehitkamil Belediyemiz tarafından çalışmalara başlandı. Şuanda mahallemizde oluşan bozuk ve bakımsız yollar, asfalt yama çalışmalarıyla onarılıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklarımızda eksik hiçbir yer kalmadı. Yapılan bu hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız...