26 / 04 / 2024

Selahattin Cevheri

Selahattin Cevheri

Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Bahçeşehir Şubesi, Selahattin Cevheri tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu

Demir cevheri fiyatları zirveyi gördü

Çin'e demir cevheri fiyatları zirveyi görürken yurt içinde de inşaat maliyet endeksinin asgari ücret zammı ile birlikte yüzde 17 yükselmesi öngörülüyor.

Emtia piyasasında neler oluyor? Demir cevheri ben buradayım dedi

Çin’de emlak krizinin ardından açıklanan destek fonu haberinin ardından demir cevheri değer kazandı. İki günde yüzde 7’nin üzerinde bir yükseliş gözlenirken demir cevheri bin doları aştı. Singapur’da vadeli kontratlar bugünle birlikte yüzde 4 yükselişle ton başına 107,95 dolara yükseldi.

2022 demir cevheri fiyatı yükselecek mi?

Demir cevheri fiyat tahminlerinin ne olacağı merak ediliyor. 2022 yılının demir cevheri fiyatlarında yükselecek mi yoksa azalacak mı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Tüysüz tarafından kuruldu.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Selahattin Varan mahalle mahalle gezip imar barışını anlatıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan, 10 günde 150’nin üzerindeki toplantıyla, imar barışını anlatıyor. 

Selahattin Cevheri Haberi

Selahattin Cevheri

Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Bahçeşehir Şubesi, Selahattin Cevheri tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Bahçeşehir Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat,inşaat malzemesi alım ve satımı,inşaat sanayi,mobilya,boya alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmakyurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak ve inşaat yapmak,her türlü müteahhitlik işleri yapmak,arazi tesviye işlerini yapmak bu konulardaki ihalelere girmek her türlü inşaatın plan proje statik ve kesin hesap ve müşavirlik hizmetlerini gerçekleştirmek


Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Bahçeşehir Şubesi adres: Başakşehir, Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bil. Loca İstanbul B Blok...