26 / 04 / 2024

Selendi Çamlıca Köyüne parke mi döşendi

Selendi Çamlıca Köyüne parke mi döşendi

Manisa Belediyesi tarafından gönderilen 650 metre kare parke taşını döşemek için ev işini bırakıp işçilere destek veren kadınlar, "Her şeyi devletten beklemek doğru değil" dedi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

Çamlıca Kulesi yıl sonunda açılacak!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında dış kaplama katlarının yüzde 70'i tamam...

Mimar Sinan Camii Çamlıca’da yükselecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Çamlıca Mahallesi’nde temeli atılan Mimar Sinan Camii’nin, tamamlandığında bölgeye değer katan bir eser olacağını belirtti.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi ne kazandıracak?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaat çalışmaları 2016 yılında başlamıştı ve bu yıl içinde de tamamlanması planlanıyor. Peki Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi ne kazandıracak?

Selendi Çamlıca Köyüne parke mi döşendi Haberi

Selendi Çamlıca Köyüne parke mi döşendi


Manisa'nın Selendi ilçesi Çamlıca Köyü'nde Manisa Belediyesi tarafından verilen parke taşlarını döşemek için çalışan işçilere kadınlar da destek veriyor. Selendi'ye 18 kilometre uzaklıkta 450 nüfuslu, 150 haneli 200 yıllık Çamlıca köyü sokaklarını çamurdan kurtarmak için çaba gösteren kadınlar, "Çocuklarımız okula rahat gidip gelsin. Yolda kolay yürüyelim diye destek veriyoruz" dedi. Manisa Belediyesi tarafından gönderilen 650 metre kare parke taşını döşemek için ev işini bırakıp işçilere destek veren kadınlar, "Her şeyi devletten beklemek doğru değil" dedi. İmece usulüyle kadınlı erkekli köy yoluna parke taşını döşeyenlerden Zeynep Deniz, "Erkeklere bakarak taş döşemesini öğrendik. Sokaklarımız yazın toz ve topraktan; kışın ise çamurdan geçilmiyordu. İmece usulü ile tüm köylüler kadınlı erkekli bir araya gelerek gönderilen taşları döşüyoruz" diye konuştu. Köy Muhtarı Muhterem Yavuz,...