26 / 04 / 2024

Serdar İnan iflası

Serdar İnan iflası

Yarım asır önce İstanbul Laleli'de kurulan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medya hesabından şirketin iflas ettiğini duyurması ile gündeme bomba gibi düştü.

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İcra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kapsamında icra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme'nin iflas kararı kaldırıldı!

Ziraat Bankası'ndan 2010 yılında alınan 285 milyon euroluk kredi ile uzun süre gündemde olan İstanbul Bayrampaşa’daki Ora AVM’yi inşa eden şirket için verilen iflas kararı bozuldu.

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi  bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Serdar İnanöz tarafından kuruldu. 

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

İnanlar İnşaat mağdurları ne yapacak?

Yarım asır önce İstanbul Laleli'de kurulan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medya hesabından şirketin iflas ettiğini duyurması ile gündeme bomba gibi düştü.

İnanlar İnşaat konkordato ilan edecek!

Serdar İnan bugün yaptığı açıklamada, çalışanlarının, müşterilerinin, proje ortaklarının taşeron ve tedarikçilerinin haklarını alabilmeleri için konkordato ilan etme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İnanlar İnşaat'tan ev alanlar ne yapacak?

50 yıllık firmanın kapısına kilit vuruldu, İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan iflas talebini açıklaması ile gündeme oturdu. Bugüne kadar 220 proje geliştiren firmanın bankalara olan borcu 215 milyon lira seviyesinde. 

Serdar İnan iflası Haberi

Serdar İnan iflası

Yurt dışına kaçtığı iddiaları üzerine hangi ülkede olduğu henüz bilinmeyen Serdar İnan Twitter hesabı üzerinden açıklama yaparak 15 Temmuz darbe grişimi sonrası FETÖ üyeliği iddiasıyla gözaltına alınmasının şirketi içn sonu getirdiğini belirterek ödenmiş sermayesi ve Türkiye'deki malvarlıklarının borçlarını karşılayacağını açıkladı. 

Sözcü Gazetesi'nden Hande Zeyrek'in haberine göre Türkiye'de bugüne kadar 220'nin üzerinde proje geliştiren İnanlar İnşaat'tan konut satın alıp tapusunu 2 yıldır üzerindeki ipotekler nedeniyle alamayan mağdurlardan bir çoğunun avukatlığını üstlenen Avukat Mahmut Omurtak şirketin malvarlıklarının borçlarına karışlık olamayacağını ifade etti. 

Sadece iki sitede 150 kadar mağdur vatandaşın olduğunu belirten Omurtak, mağdur sayısının artacağını dile getirerek hukuki süreç hakkında bilgi verdi.

Zekeriyaköy'de teslim ettiği 90 villa konseptli Terrace Hayat Projesi ile yine Zekeriyaköy'deki Terrace Plus Konut Prejesi’nden ortalama 1 – 1,5 milyon TL...