25 / 04 / 2024

Seyrani Mahallesinde kentsel dönüşüm

Seyrani Mahallesinde kentsel dönüşüm

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümde son nokta! O tarihte Cumhurbaşkanı teslim edecek!

15 Temmuz Mahallesinde yaşam başlıyor! Esenler'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamlanmış 2 bin 37 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Hak sahipleri, anahtarları 19 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak. 

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

Narlıdere'nin dört mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için vatandaşlar bir araya geldi. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için ödemeler başlıyor!

İzmit'in Cedit mahallesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için 1479 hak sahibine uzlaşma ödemeleri yapılmaya başlandı. 

Seyrani Mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

Seyrani Mahallesinde kentsel dönüşüm

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile eski binalar yıkılırken, Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi. Kocasinan Belediyesi’nde yer alan habere göre Belediye Başkanı yeni yapılacak 4 ana aks alanı ile çevre düzenlemesi için inceleme yaptı.

Seyrani’ye yeni bir çehre

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalar ile insanların kış ayını huzurlu bir şekilde geçireceğini söyledi. Çolakbayrakdar, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Seyrani’ ye yeni bir çehre ve şehrimize yepyeni bir bölge kazandırmış olacağız” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi aldı

Seyrani Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı, dönüşüm projeleri ile vatandaşların daha güzel ve daha konforlu ortamlarda yaşamaları için durmaksızın çalıştıklarından bahsetti.

Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor

Belediye Başkanı Çolakbayrakdar şu ifadelerde bulundu: “Seyrani Mahallemizde kentsel dönüşüm...