28 / 03 / 2024

şilede arap yatırımcılar

şilede arap yatırımcılar

İstanbul’da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul yatırım sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı’nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi...

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

AVM’lere Asyalı ve Arap yatırımcılar talip!

Her türlü saldırıya rağmen ekonomisini ayakta tutmayı başaran Türkiye’ye yabancı yatırımcının da iştahı kabardı. Arap ve Asyalı yatırımcılar, bitmiş AVM’leri almak için görüşmelere hız verdi.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Arap yatırımcı gayrimenkul kuyruğuna girdi!

Türk-Yemen İş Konseyi Başkanı Muhammed Uğurcan Barman yaptığı açıklamada “Gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisi her zamankinden fazla” dedi.

Arap yatırımcıların gayrimenkule ilgisi her zamankinden fazla!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Türk gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisinin her zamankinden daha fazla yaşandığını söyledi...

Körfezli yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Bu yıl 12.’si düzenlenecek Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’nde Körfez bölgesinden toplam büyüklüğü 22 milyar doları aşan firmaların yöneticileri ve yatırımcılar İstanbul’a geliyor.

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Arap yatırımcı Kanal İstanbul çevresinde arsa bakıyor!

Kanal İstanbul projesini bekleyenelerin kazanacağını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Arap yatırımcıların çılgın proje çevresinde arsa baktığını belirtti. 

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

şilede arap yatırımcılar Haberi

şilede arap yatırımcılar

Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla son dönemde özellikle gayrimenkul alanında arsa satışları da tavan yaptı.


İstanbul’da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul yatırım sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı’nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı. Şile-Ağava bölgesindeki Bucaklı, Değirmençayırı, Geredeli, Göçe, Hasanlı, Kumbaba, Kurfallı ve Yaka Köyleri’nde arsaların metrekaresi 100 TL’nin üstünde. Doğal güzellikleriyle de ön plana çıkan bu bölgeye gelen yatırımcıların başında Araplar yer...