29 / 03 / 2024

Sinopa yeni tesis

Sinopa yeni tesis

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Çiftçiler dikkat! Küçükbaş hayvan yetiştiricileri hibe desteği veriliyor!

Gübre, elektrik, yem gibi maliyetlerdeki büyük artışlar nedeniyle zorlanan üreticilere yeni tesis, tesislerin tamamlanması ve modernizasyonu için 7 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!

Galatasaray Spor Kulübü'ne Kemerburgaz'da tahsis edilen arazide yeni tesis için inşaat çalışmaları kısa zaman içerisinde başlıyor. 

Galatasaray'a Kemerburgaz'da yeni tesis!

Enerji Bakanlığı’nın ruhsatını iptal ettiği Kemerburgaz'daki madencilik firması, Galatasaray'ın arazisinden tahliye edildi. Araziye sarı-kırmızılı bayrak asıldı. Bu gelişmeyle; Galatasaray’ın bazı tesislerinin Kemerburgaz’a taşınacağı görüldü. 

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Epsblock Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı!

Yüzde yüz yerli sermaye ile Adana ve Bayburt'ta üretilen pazarlayan Epsblock yapı blokları Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı. Küresel çaptaki bu talep, şirketi  Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Sinopa yeni tesis Haberi

Sinopa yeni tesis

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti. Görevlerinden ayrılan kaymakamlar Vali Çetinkaya'yı ziyaret etti Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Derici İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'la Sinop'ta yapılacak olan sağlık kompleksi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Sağlık kompleksi ile ilgili karşılıklı gerçekleşen söyleşide kompleks ile ilgili işlemler şu şekilde dile getirdi. 31.03.2015 tarihinde ihalesi yapılan Sağlık Kompleksi inşaatı 18.09.2015 tarihi itibarı ile gerekli izinleri alınmış olup, Kültür Müdürlüğü'nün gözetiminde temel kazma işlemleri başlatıldığı belirtildi. Sağlık Kompleksi inşaat sahası otopark kısmında...