20 / 04 / 2024

Sinpaş İş Modern Ambarlı satılık

Sinpaş İş Modern Ambarlı satılık

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 14.2 milyon TL'lik satış!

Servet GYO, Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde payına düşen bağımsız bölümlerden 7 tanesinin satışını gerçekleştirdi. 7 adet bağımsız birimin satış bedeli KDV hariç toplam 14 milyon 175 bin 500 TL.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern projesinde 3 yıl kira garantisi sunuluyor. Kampanya için son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş İş Modern’de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesini tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi verilecek.

İş Modern Ambarlı'da yüzde 10 KDV avantajı!

İş Modern Ambarlı'da yüzde 10 KDV avantajı ile ödemeler yapılıyor. Sinpaş tarafından hayata geçirilen proje 151 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da garantili satış!

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Sinpaş İş Modern Ambarlı satılık Haberi

Sinpaş İş Modern Ambarlı satılık


Depo, atölye, lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden meydana gelen projenin değeri yaklaşık 490 milyon lira. Toplam 151 birimden oluşan İş Modern Ambarlı’da satışların yüzde 35'i tamamlandı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Bu üniteleri satmak konuttan farklı. Bizim müşteri kitlemiz tüccarlar. Bu dönemde da alıcın daha temkinli. Faizler ve diğer alternatif yatırımlar nedeniyle kararsız kalabiliyorlar. Biz de bunu aşmak için yeni bir çalışma başlattık. İş Modern Ambarlı’yı seçenlere Sinpaş, teslimlerden sonra başlamak üzere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi veriyor. Yıllık yüzde 7 getiriyi garanti ediyoruz. Örneğin 5 milyonluk alım yapana yıllık 350 bin lira garanti veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Projeyi ‘yeni nesil işhanı’ olarak tanımlayan Çelik, 250 metrekare...