18 / 04 / 2024

sivas projeleri

sivas projeleri

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Sivas'ın imar planı düzenlenmeli!

Sivas Belediyesi tarafından bölgede yapılan çalışmalar tepkilerine neden oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, şehrin imar planının yenilenmesi gerektiğini açıkladı.

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Sivas'a küçük sanayi sitesi şart!

Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonu Başkanı Fehmi Çevik ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 2016 yılındaki yatırımları değerlendirdi.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Sivas'a 31 proje kazandıracak!

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Sivas'a dev projeler geliyor!

Sivas'a bir türlü netice alamadığı sebze hali projesi olduğunu açıklayan Başkan Aydın; "Bu alanı sadece bir Kentsel Dönüşüm Projesi olarak düşünmüyoruz. Aynı zamanda bir çekim merkezi, bir cazibe merkezi, bir tarih ve kültür alanı olarak düşünüyoruz.

Sivas'ta heyelan meydana geldi!

Sivas Göllüköy Mahallesi'nin muhtarı Fehmi Özcan'ın üç katlı beton evinin önünde heyelan meydana geldi. Kayan toprak, Özcan'ın komşusu İsa Özcan'ın traktör garajının yıkılmasına neden oldu.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hazır!

Esentepe Mahallesi'nde incelemelerde bulunan heyet daha sonra Eski Sanayi ve Aksu Parkıtıı gezme fırsatı buldu.Esentepe Mahallesi, Eski Sanayi, Alibaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi.

Sivas'ın çehresi değişiyor!

Sivas Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi, Kaski Sanayi ve şehrin faizli bölgelerinde kentsel dönüşüm başlatıldı. Belediye Sivas'ın çehresini değiştirmek için adım altı.

Sivas'ın çehresi tamamen değişecek!

Sami Aydın Sivas'a çağ atlatacak projelerin hayata geçmesi için başta Esen tepe Mahallesi olmak üzere Eski Sanayi. AUbaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Sivas Şehir Kimliği Çalıştayı düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sivas Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı Sivas’ta gerçekleşti.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Danışmanı İbrahim Acar konuşma yaptı.

Sivas'ta Kızılırmak sahil yolundaki çalışmalar denetlendi!

Sivas'ta sahil yolundaki çalışmalar denetlendi. SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın Karşıyaka' dan üniversiteye kadar uzanacak olan Kızılırmak Sahil Yolu' ndaki 1. etap çalışmalarını yerinde inceledi.

Sivas'ta köy yerleşik alanları belirlenecek!

Sivas İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, belediye ve mücavir alan sınırları dışında kalan köy ve mezraların yerleşik alanlarının tespiti için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

Sivas Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Belediye Meclisinin son toplantısında Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesinin, sürecin hızlı ve doğru bir şekilde uygulamaya geçirilebilmesi için Kentsel Dönüşüm Modeli olarak uygulanması kararını aldı...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Sivas'a 6 bin 400 konut yaptık!

Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingleri kapsamında Sivas'taydı. Bölgede açıklamalarda bulunan Yıldırım, projeleri ve yatırımları anlatı.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hazır!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Esentepe Mahallesi, Eski Sanayi, Alibaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Başkan Aydın, kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi de verdi..

Kızılırmak Sivas'la buluşacak! İşte Sivas'ın kanal projesi!

Sivas'ın ortasından geçen dereleri ıslah ederek Sivas'a Ak-su, Pünzürük gibi imaj projeleri yapan Başkan Sami Aydın, şu sıralar Kızılırmak ile ilgili eğlence ve yaşam konsepti üzerinde çalışıyor...

Köse İnşaat, Sivas'ı inşaat sektöründe büyütmeyi hedefliyor!

Uzun yıllar Aydın başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde projeler yapan Köse İnşaat 2008’den bu yana memleketi Sivas’a özel konut projeleri üretiyor

Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması'nın kayıtları uzatıldı!

Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması'nın kayıtları, belediyelerden gelen yoğun talep üzerine 30 Nisan tarihine kadar uzatıldı

sivas projeleri Haberi

sivas projeleri

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Karasu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Karasu, ''Sayın Cumhurbaşkanı'nın 08.02.2019 tarihinde Sivas Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmada, iktidarda bulundukları 17 yılda Sivas'a 28 milyar lira yatırım yaptıklarını ifade etmiştir'' diye konuştu.

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'nun soruları:
1- Söz konusu 28 milyar liralık yatırımı gösteren detaylı döküm nedir? Hangi kurumlara ne kadar para...