10 / 05 / 2024

sivas stadı son durum

sivas stadı son durum

Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.

Sivas Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivas'ta yeni stat inşaatının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şu anda yüzde 75'i aşmış durumda" dedi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Sivas Koyulhisar TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Koyulhisar TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 352 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

Sivas Kılavuz TOKİ'deki son 21 konut satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen son 21 konut satışa çıkarılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

sivas stadı son durum Haberi

sivas stadı son durum

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "İnşallah, pazar günü Türkiye'ye sahip çıkma günü. Pazar günü birlik beraberliği gösterme günü" dedi.


Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.


Daha sonra bir restoranda vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da seçim yapıldığını ancak hükümetin kurulamadığını ve milletin önüne sandığın yeniden geldiğini söyledi.


Yılmaz, 2002'deki AK Parti iktidarının 58. hükümet olduğunu ve daha önce Türkiye'de hükümetlerin ömrünün 1,5 yıl sürdüğünü belirterek, "Allah için 1,5 yılda projesini mi yapacaksın, kurumumu tanıyacaksın, yatırımın temelini mi atacaksın, yatırımımı bitireceksin veya yatırım işletme sürecindeki eksiklileri mi gidereceksin. Biz 70 ve 90'ları gördük. Eğer derseniz...