26 / 04 / 2024

soma ailelerine konut

soma ailelerine konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenci ailesi için 450 günde 301 konut inşa edilecek.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

Cerablus'ta yetim ailelerine konut yardımı!

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye'nin kuzeyinde bulunan Cerablus ilçesinde yetim aileleri için prefabrik konutlar inşa edildi.

TDV'den engelli, yetim ve şehit ailelerine Suriye'de konut!

TDV tarafından Suriye'nin İdlib kentinde güvenli bölgede engelli, yetim ve şehit ailelerine yönelik konut inşa ediliyor...

TOKİ konut kredisi nasıl alınır?

TOKİ, Türkiye’nin her yerinde maddi durumu elverişsiz olanlarla, emekli, engelli ya da şehit ve gazi ailelerine yardımlar yapıyor. Peki, TOKİ konut kredisi nasıl alınır? TOKİ konut kredisi şartları neler?

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ faizsiz konut kredisi yönetmeliğinde değişiklik!

Toplu Konu İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkındaki Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

TOKİ'nin faizsiz konut kredisi kampanyasında değişiklik!

TOKİ, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine açacak faizsiz konut kredisinde yönetmelikte değişiklik yaptı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Soma'da madenci ailelerine konut teslimi yapıldı!

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

soma ailelerine konut Haberi

soma ailelerine konut

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile işbirliğinde inşa edilecek konutların ihalesi ise 14 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. 


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan konuyla ilgili açıklamasında "Maden faciasında hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerinin yaralarının bir an önce sarılmasına katkı sağlamak için konutların inşa süresi mümkün olduğunca kısa tutuldu.


450 günde teslim edilecek


Ailelerin konutlarına bir an önce kavuşmaları amacıyla gerekli planlamalar gerçekleştirildi. Bu doğrultuda İdaremiz tarafından konutların ihale tarihi belirlendi. İhalenin yapılması ve yüklenici firmaya yer tesliminin ardından 450 takvim günü içinde konutların inşa edilmesi planlandı" diye konuştu. 

İhale, TOKİ'nin İstanbul Halkalı Atakent Mahallesi'nde bulunan hizmet binasında yapılacak. İhale şartnamesine göre yüklenici firma ile sözleşme imzalanmasının ardından 10 gün içinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden itibaren 450 takvim günü içinde konutlar inşa...