26 / 04 / 2024

Soma Şehitleri Parkı nerede

Soma Şehitleri Parkı nerede

Esenler Belediyesi'nin ilçede yeni doğan bebekler için Çevre Haftası'nda düzenlediği fidan dikme etkinliği bu yıl Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 madenciye adandı. Fidanların dikileceği yeni parka Soma Şehitleri Parkı adı verilecek.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı açılış için gün sayıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

Mamak'a 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nı denetledi

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı için teklif verildi!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Soma Şehitleri Parkı nerede Haberi

Soma Şehitleri Parkı nerede

Esenler Belediyesi,  Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Soma’da 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında şehit olanların isimlerini Esenler’de yaşatacak. Yeni yapılan bir parka, Soma Şehitleri Parkı ismi verilecek, 301 şehit adına fidan dikilecek.


Esenler Belediyesi’nin 2009 yılında başlattığı “Her doğan bebeğe bir fidan” kampanyası çerçevesinde düzenlenecek programda, Esenler Belediyesi hem 301 Soma şehidi için, hem de ilçedeki yeni doğan bebekler için binlerce fidanı toprakla buluşturacak. Fidanların dikileceği ve yeni yapılan parka da Soma Şehitleri Parkı adı verilecek.

     

Çevre Haftası kapsamında gerçekleşecek anlamlı programda, ilçedeki okullar arasında düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması ve Mavi Kapak Toplama Yarışmalarında dereceye girenlere de ödülleri verilecek.


Esenler Belediyesi'nin etkinliği Kemer Mahallesi Kemer Park Evleri yanında 5 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10:00'da...