25 / 04 / 2024

Summa İnşaat Senegal yatırımı

Summa İnşaat Senegal yatırımı

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Türk inşaatçılara Moldova'da yatırım fırsatı!

Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, Başkan Erdoğan'a Moldova’da hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Bora, Türk yatırımcıların bölgede 350 milyon dolarlık projeye imza attıklarını söyledi.

Kolin İnşaat'tan Senegal'e 400 milyon TL'lik yol yatırımı!

Kolin İnşaat Senegal'de yol yapımı için Senegal Karayolları Genel Müdürlüğü ile 400 milyon euroluk anlaşma imzaladı..

Mete Bora kimdir?

Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti. Mete Bora, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mete Bora hayatını kaybetti!

Ankara’da Atakule’den, Saint Petersburg, Moskova ve Venezuela’da pek çok binanın yapımına kadar sayısız esere imza atan Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

Türk inşaatçılardan Senegal'e 2 önemli yatırım!

DM Yatırım İnşaat'ı kuran Çanakkaleli Doğtaş ile Miller, kentten 7 bin kilometre uzakta Senegal'de iki dev projeye imza atacak. İki kurum kurdukları şirket ile Dakar'da 200 milyon dolara Afrika'nın en büyük toptancı hali ile lojistik merkezini inşa edecek

DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı. Mert Mildon, "Senegal Hükümeti ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

TAV İnşaat havalimanı projesiyle dünya birincisi seçildi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Summa İnşaat Senegal yatırımı Haberi

Summa İnşaat Senegal yatırımı

Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre; Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall’ın (ortada) kurdele kestiği açılışa, Başbakan Muhammed Bun Abdullah Dione, Ticaret Bakanı Alioune Sarr , Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nihat Civaner, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Senegal, Dakar Ticaret Ataşesi Özgür Yalnız'ın yanı sıra Türk ve Senegal iş dünyasından birçok kişi katıldı.


Türk firmasınca Senegal'de inşa edilen Fuar Merkezinin açılışında konuşan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Türk firmalarının Dakar’a güzel yapılar kazandırdığını söyledi.

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların...