29 / 03 / 2024

Sur yapı bursa projeleri 2016

Sur yapı bursa projeleri 2016

Türkiye'nin sanayi kentlerinden Bursa, son yıllarda markalı konut yatırımları bakımından da gelişim gösteriyor. Markah konutta Bursa'nın öne çıkan bölgelerim ise Balat ve Nülüfer semtleri oluşturuyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Sur Yapı'nın kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marka Rezidans Bursa'da daireler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Sur Yapı Marka Bursa projesi 316 daire ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri...

Marka Rezidans Sur Yapı ev fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı ev fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marka Rezidans Bursa'da 316 konut ve AVM alanı yer alıyor...

Marka Rezidans Sur Yapı ödeme planı!

Marka Rezidans Sur Yapı ödeme planı kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Marka Rezidans Bursa'da teslimler bu yıl Ağustos'ta yapılıyor...

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM inşaatında son durum!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Sur Yapı Marka AVM'de kiralamalar devam ediyor mu?

Marka Alışveriş Merkezi perakende sektörünün Bursa’daki ilgi odağı olmaya devam ediyor.Sur Yapı’nın Bursa’da yapımına devam ettiği rezidans, ofis ve AVM projesi “Marka”, ev sahibi olmak isteyenleri benzersiz bir yaşama davet ediyor.

Sur Yapı 3 projesiyle Cityscape Turkey’de!

24 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak fuarda Sur Yapı, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini, ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıtacak.

Sur yapı bursa projeleri 2016 Haberi

Sur yapı bursa projeleri 2016

Türkiye'nin sanayi kentlerinden Bursa, son yıllarda markalı konut yatırımları bakımından da gelişim gösteriyor. Sinpaş'tan Sur Yapı'ya kadar birçok markak konut üreticisinin yatıran yaptıkları kentte son yıllarda rezidanslardan AVM'lere kadar yeni projeler birbiri ardına üretilmeye başladı. Markah konutta Bursa'nın öne çıkan bölgelerim ise Balat ve Nülüfer semtleri oluşturuyor. 


Türkiye'nin sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, son yıllarda şehircilik alanında da gelişim gösteriyor. Bu gelişimde sanayi altyapısının yanı sıra Osman Gazi Köprüsü'nün kentin ulaşımını kolaylaştırması ve Arap yatınmcılann kente gösterdiği ilgi de etkili oluyor. Sinpaş'tan Sur Yapı'ya kadar ulusal ligde proje üreten şirketler, Bursa'da da konuttan rezidansa ve AVM'ye kadar çeşitli projeler üretmeye başladı. 


Bursa'da konut yatırımları bakımından Balat ve Nilüfer öne çıkıyor. Balat, konsept konut projelerin yanı sıra yaratılan sosyal alanlanyla cazibesini...