25 / 04 / 2024

Swissotel Residence bodrum hill iletişim

Swissotel Residence bodrum hill iletişim

Swissotel Residence Bodrum Hill projesi Çağdaş Holding imzası taşıyor. Projede 2+1'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat!

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Sianji Residence'ta yüzde 8 kira garantisi!

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Swissotel Residence bodrum hill iletişim Haberi

Swissotel Residence bodrum hill iletişim

1+1'den 5+2’ye kadar müstakil, tripleks, dubleks ve flat daire seçeneklerine yer verilen Swissotel Residence Bodrum Hill projesi, Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. 

2018 yılında teslim edilmesi planlanan Swissotel Residence Bodrum Hill projesinde toplam 55 ünite yer alıyor. Proje, Bodrum Kalesi, Kos Adası ve Karaada manzarasına sahip.

Bodrum Hill Swissotel Residence’ta fitness, SPA, Türk hamamı, toplantı odası, masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi pek çok sosyal imkan bulunuyor.

Yokuşbaşı Swissotel Residence Bodrum Hill projesinde büyüklükleri 90 metrekare ile 558 metrekare arasında değişiyor. Proje 31 bin 613 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Swissotel Residence Bodrum Hill fiyatları!

Swissotel Residence Bodrum Hill fiyatları 500 bin Euro ile 3 milyon 200 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor.

Tel: 444 50 55

Web: http://www.cagdasinsaat.com/tr/proje/29/swiss%C3%B4tel-residences-bodrum-hill

Gizem...