26 / 04 / 2024

talya konakları kaç katlı

talya konakları kaç katlı

Talya Konakları Uskumruköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabilen proje Avrupa Yakası Sarıyer Uskumruköy'de Orjin İnşaat ve Başarır İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Limonlu Bahçe Konakları 15 soruda tüm detaylarıyla!

Limonlu Bahçe Konakları projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Limonlu Bahçe Konakları projesinde kaç konut yer alacak? Limonlu Bahçe Konakları'ndaki konutların fiyatları ne kadar? İşte Limonlu Bahçe Konakları projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Faruk Fatih Özer Marsilya'ya mı kaçacak?

400 bin kişiyi dolandıran Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in İtalya üzerinden Fransa'nın Marsilya şehrine kaçacağı iddia edildi.

3S Firuze Konakları'nda kira getirisi fırsatı!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları şimdi de kira getirili daire modelleriyle yatırımcısına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

3S Firuze Konakları’nda fiyatlar 370 bin TL’den başlıyor!

3S Kale Holding’in Avcılar’da inşa ettiği 3S Firuze Konakları, hem yatırım hem de güzel bir yaşam için kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda 523 adet konut ve 45 mağaza yer alıyor.

Adana'da yayla evi konsepti: 4 Mevsim Konakları!

Çukurovalıların yaz aylarında yaşadığı sıcak ve nem sıkıntısını göz önüne alan Can İnşaat, Çamlıyayla'nın en özel bölgesi olan Söğütlüoluk Vadisi'nin yamacına konumlandırdığı "4 Mevsim Konakları"yla yayla kültürüne bambaşka bir boyut kazandırdı.

Diyarbakır Kırklar Dağı Konakları ekolojik ekonomi sağlayacak!

Diyarbakır'da Kırklar Dağı'na inşa edilen konakların yıkılması gündemde. Gelen dev binalar için Bûka Barane Ekolojik Yaşam Kolektifi 'nin bir önerisi var. Ekolojik komünal ekonomi sağlanabilir.

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Florya Ekşinar Konakları'nda kaçırılmayacak fırsat! 1+1 daire 450 bin TL!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Florya Ekşinar Konakları projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin ikinci etabında satışlar başladı...

Hanem Konakları'nda dublekslerin örnek dairesi hazır! 180 bin TL'ye!

Kağıthane'de yer alan Hanem Konakları'nda dubleks dairelerin örnek daireleri hazırlandı. Konut fiyatlarının 180 bin TL'den başladığı projede dubleks daire fiyatları ise 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Uskumruköy Talya Konakları iletişim!

Uskumruköy Talya Konakları iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Uskumruköy Talya Konakları projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Dersaadet Konakları Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlıyor! Yeni proje!

Dersaadet Konakları Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane Nurtepe'de yer alan Dersaadet Konakları projesinde 60 daire satılırken, diğer 60 dairenin kiralaması yapılacak...

talya konakları kaç katlı Haberi

talya konakları kaç katlı

Yüzme havuzu, oyun alanları, tenis kortu, mini futbol alanı,yürüyüş alanları ve fitness center gibi sosyal olanaklara sahip olan Talya Konakları, Sarıyer Uskumruköy'de yükseliyor.


Orjin İnşaat ve Başarır İnşaat ortak girişimi olarak hayata geçirilen Talya Konakları 8 bin 400 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırıldı.


Talya Konakları Uskumruköy iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Projede  4+2 villa, 3+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve 5+2 villa tip konutlar yer alıyor.


Konutların teslime hazır durumda olduğu Uskumruköy Talya Konakları, banka kredisi kullanımına da uygun. Projedeki dairelerin büyüklükleri 164 metrekare ile 553 metrekare arasında değişiyor.


Talya Konakları Uskumruköy iletişim : (0212) 342 43 42


Talya Konakları Uskumruköy iletişim : www.talyakonaklari.com


Gizem...