26 / 04 / 2024

Tarık Davutoğlu

Tarık Davutoğlu

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Mazı ve Tarık Davutoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Ayasofya cami açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılabileceğiyle ilgili açıklamalara karşılık, “Kutsallarımıza, ortak sembollerimize sıkıştığınızda kullanacağınız bir kart muamelesi yapmaktan vazgeçin” diye konuştu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi hizmet binası olacak!

İstanbul’da Beyoğlu Tünel’deki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bulunduğu parsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne devredildi. 24 yıllık merkez hizmet binası olarak kullanılacak.

İşte Ahmet Davutoğlu'nun yeni evi!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Çayyolu'nda kiraladığı villada yaşayacak. Davutoğlu, vaktinin büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirecek. Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.

Başbakan Davutoğlu'ndan AKM açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kültürel Kalkınma Programı Toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. AKM'yle ilgili bir soruya Davutoğlu, "AKM’yi değerlendirmek lazım. İdeolojik görüş ayrılıklarına bakarak değerlendirmemek lazım" dedi.

Başbakan Davutoğlu’ndan İstanbul silueti için garanti!

Başbakan Davutoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere bütün bakanlarımıza en açık ve net talimatımız, bundan sonra İstanbul’a hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacak” dedi.

Ahmet Davutoğlu, Ankara'da devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı!

Başkan Gökçek'ten brifing alan Başbakan, "Stada bir an önce başlayın" dedi. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Ankara milletvekilleri ile bir araya geldi.

Ahmet Davutoğlu: Erzincan'a 9 bin 252 konut inşa ettik!

Ahmet Davutoğlu, DİSK Genel Kurulu'ndaki sloganlara ilişkin, "Çalışma ve sosyal güvenlik alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük adımları, devrim niteliğinde reformlar Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Başbakanlığı döneminde 13 yıllık AK Parti iktidarında atıldı.

Başbakan Davutoğlu: Türkiye'de 631 bin 449 konut yaptık!

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Türkiye'nin dünyanın 17'nci, Avrupa'nın 6'ncı en büyük ekonomisi olduğunu hatırlatan Davutoğlu, Türkiye'deki yatırımlarını anlattı.

Tarık Davutoğlu Haberi

Tarık Davutoğlu

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Mazı ve Tarık Davutoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta  Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu. 


Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. A- EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ  I .Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa...