25 / 04 / 2024

Temapol çevre anlaşmaları

Temapol çevre anlaşmaları

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik ve İnşaat çerçeve anlaşmalarını yayınladı.

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Kars-Iğdır-Nahçıvan demiryoluna hız verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakü ziyareti sırasında Nahçıvan ile ilgili imzalanan anlaşmaların önemli olduğunu dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, "Bu projenin Nahçıvan’ın daha özerk bir cumhuriyet olarak varlığını devam ettirmesini sağlayacak" dedi..

Yeniden yapılandırılan borç tutarı 5,2 milyar lira!

Türkiye Bankalar Birliğinin (TBB) "Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşmaları Aralık 2019 Aylık Raporu'nu yayımladı.

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

10’uncu Boğaziçi Zirvesi’nde gayrimenkulde önemli iş birlikleri gerçekleşecek!

İstanbul 10'uncusu 27-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Boğaziçi Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. 90 bin ülkeden 3 binin üzerinde katılım olması beklenen zirvede çok ciddi iş birliği anlaşmalarının imzalanmasını bekleniyor...

Türkiye Varlık Fonu'ndan İstanbul Finans Merkezi açıklaması!

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Sönmez, "Projede ilk etapta inşaatın tamamlanması için müteahhit şirketlerle görüşmeleri hızlandırdık ve her biriyle kamu yararını gözeterek rayiç bedellerin altında oldukça makul meblağlar üzerinden anlaşmalar yaptık" dedi...

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Egeli turizmcilerden Maraş'a yatırım planı! 

KKTC Başbakanı Ersin Tatar Maraş'ın yeniden turizme kazandırılması amacıyla Türk turizmcilere yaptığı çağrı karşılık buldu.Egeli turizmciler, hazır olduklarını, yapılacak anlaşmalar sonrası bölgede konaklama tesislerini hizmete sokabileceklerini ifade etti.

Başsavcılıktan Trump'ın iş anlaşmalarına soruşturma!

New York Başsavcılığı, bankalardan kredi almak için "mal varlığını abarttığı" iddiaları üzerine ABD Başkanı Trump hakkında soruşturma açtı. 

Temapol çevre anlaşmaları Haberi

Temapol çevre anlaşmaları

Temapol tarafından yapılan açıklama şöyle;


20.08.2014 tarihinde bildirilen yetkilendirme ile ilgili olarak firmamız, diagnostik konusunda  Uluslararası alanda faaliyet gösteren  Abbott  Laboratuarları İth.İhr.ve Tic.Ltd.Şti. ile Cihaz ve Ürün Çerçeve Sözleşmeleri yapmak için görüşmelere başlamıştır. 


Kamuoyunun bilgisine...