28 / 03 / 2024

Tepecik Sinoplular Derneği

Tepecik Sinoplular Derneği

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Sinoplular Derneği üyeleri için verilen kahvaltıda insan sağlığı için baz istasyonlarından daha da tehlikeli olduğu belirlenen elektrik hatlarının yüzde 90'ının yer altına alındığını söyledi...

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Dünya Teknoparklar Derneği 31. Konferansı Katar'da yapıldı!

Dünya Teknoparklar Derneği (International Association of Science Parks –IASP) 31. Konferansı 19-22 Ekim tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleşti. Konferans 3 gün boyunca devam etti...

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’nden Yücel Çelikbilek’e teşekkür!

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Özkan Ayduğan Mesudiye’yle yürütülen kardeş belediye çalışmaları dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği kuruldu!

KOTO’nun öncülüğü ile kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin 18 kişilik kurucu yönetimi belirlendi.Derneğin başkanlığını eski belediye başkanlarından Metin Alan üstlendi. Dernek projesine Gebze Ticaret Odası’da destek veriyor.

Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyelerinin gözü kulağı TOKİ'de!

Şanlıurfa'daki TOKİ konutlarından hak sahibi olan Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyeleri, yüksek daire fiyatlarının aşağı çekilmesi için müracaatta bulundukları başkent Ankara'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor

Osmancık Kültür Turizm Derneği Konya'yı gezdi!

Osmancık Kültür Turizm Derneği'nin organizasyonu ile Konya'ya 2 günlük tur düzenlendi. Mevlana Kültür Merkezi'nde Semazen gösterilerini izleyenler Osmancık 'ta yeni bir gezide buluşmak üzere vedalaştılar.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Tepecik Sinoplular Derneği Haberi

Tepecik Sinoplular Derneği


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Sinoplular Derneği üyeleri için verilen kahvaltıda insan sağlığı için baz istasyonlarından daha da tehlikeli olduğu belirlenen elektrik hatlarının yüzde 90'ının yer altına alındığını söyledi. 


Tepecik'teki planlama eksikliğini yapılan çalışmalar ile tamamlandığını vurgulayan Akgün, "Tepecik ve Türkoba'da 4 katlı bahçe nizamlı evlerin yapılması için uygun bir planlama tamamlandı. Bölgede yapılacak dönüşüm ile 100 bin liralık mülkleriniz 5 sene içerisinde yaklaşık 600 bin civarına yaklaşacak" diye konuştu. 


Talepler değerlendirildi Tepecik'te yaşayan Sinoplu vatandaşların Albatros Restoran'da bir araya geldiği kahvaltıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün yanı sıra meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire başkanları ve birim müdürleri tam kadro olarak Tepecikü vatandaşlarla birlikteydi. 


Belediye personeli yüzlerce kişiye kahvaltı yapıldığı anda bir yandan da vatandaşlardan...