20 / 04 / 2024

TESKON SODEX Fuarı

TESKON SODEX Fuarı

Danfoss Döşemeden Isıtma Sistemleri, tam otomasyon sağlayan kablolu ve kablosuz kontrol sistemleri ile kullanıcılarına aynı zamanda büyük bir konfor da sunuyor.

İzmir'in en büyük sorunlarından biri çarpık kentleşme ve gecekondulaşma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in en büyük sorunlarından birinin çarpık kentleşme ve gecekondulaşma olduğunu söyledi.

Mehmet Şanal: Kamu yapılarında yerli ürünler kullanılsın!

ISK-SODEX Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarda önemli açıklamalarda bulunan İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ''Kamuya ait yapılarda yerli ürünler kullanılsın'' önerisinde bulundu. 

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

ISK-SODEX 2016 Fuarı 4-7 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Avrupa'da alanında üçüncü en büyük fuar olma özelliğine sahip ISK-SODEX fuarı, bu yıl 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.

E.C.A Sodex 2014'e katıldı!

Isıtma ve soğutma sistemleri pazarının lider markası E.C.A, Çevre Dostu ürünleri ile 07-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluştu.

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’ nda sergiledi. Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri...

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’nda sergiledi. Danfoss Türkiye, birçok yeni ürününün de Türkiye lansmanını fuarda yaptı...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıktı!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenen sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

İhracatın yıldızları ISK Sodex 2014’te hedefe ulaştı!

Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuarı Merkezi’nde düzenlenen ISK - SODEX 2014 bu akşam sona eriyor. Dünyanın üçüncü, Türkiye’ninse en büyük fuarı olan ISK-SODEX 2014’ü dört günde 84 binden fazla kişi ziyaret etti.

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak...

Mitsubishi Electric yeni Hybrid Sisteminin lansmanını ISK SODEX 2014’te yaptı!

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı teknolojik ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, Türkiye’nin en büyük fuarı ISK SODEX 2014’te yeni Hybrid Sistemlerin lansmanını yaptı...

TESKON SODEX Fuarı Haberi

TESKON SODEX Fuarı

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında faaliyet gösteren Danfoss Türkiye, Teskon Sodex Fuarı’na katıldı. Son yıllarda Danfoss Döşemeden Isıtma Sistem Çözümleri’ne olan ilginin arttığı İzmir’de gerçekleştirilen fuarda katılımcılar, Danfoss Türkiye standına gelerek yetkililerden detaylı bilgi alma fırsatı buldular. Danfoss’un; Döşemeden Isıtma Sistemleri, Daire Giriş İstasyonları, Oda Termostatları ve Termostatik Radyatör Vanaları ürünlerini sergilediği standı, katılımcıların ilgi odağı oldu. Fuarda ayrıca, Danfoss Türkiye İş Geliştirme Müdürü Recep Burak Kolsuk da katılımcılara, ‘Hidronik (Sulu Sistem) Tesisatlarda Balanslamanın Önemi’ konulu bir seminer verdi.


Eşit oranda ısı dağılımıyla daha konforlu bir yaşam

Fuar katılımcıları Danfoss Türkiye İş Geliştirme Müdürü Recep Burak Kolsuk’un verdiği, ‘Hidronik (Sulu Sistem) Tesisatlarda Balanslamanın Önemi’ konulu seminerine de yoğun ilgi gösterdi. Özellikle otel, AVM, hastane ve ofis gibi büyük binalarda ısıtma...