19 / 04 / 2024

The House Cafe Beyoğlu

The House Cafe Beyoğlu

Yakın zamanda Beyoğlu'ndaki iki şubesi birden kapanan The House Cafe, Grand Pera'ya açacağı şubesiyle İstiklal Caddesi'ne geri dönüyor.

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tomtom Corners basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

The House Cafe Beyoğlu’na geri dönüyor!

Yakın zamanda Beyoğlu'ndaki iki şubesi birden kapanan The House Cafe, Grand Pera'ya açacağı şubesiyle İstiklal Caddesi'ne geri dönüyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları!

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları 235 bin dolardan başlıyor. Yenigün İnşaat'ın projesi Bomonti The House Residence'ta teslimler bu yıl temmuz ayında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Cafe Beyoğlu Haberi

The House Cafe Beyoğlu


Kısa bir süre önce İstiklal Caddesi'ndeki şubesini kapatan The House Cafe, Grand Pera'yla Beyoğlu'na geri dönüyor. Müdavimlerini 2002 yılından bu yana ağırlayan The House Cafe; Doha / Katar, Bakü / Azerbaycan, Ankara, İzmir ve İstanbul'da yer alan Teşvikiye, Ortaköy, İstinye Park, Kanyon ve Corner şubelerinin yanı sıra Beyoğlu'nda, Grand Pera'da hizmet vermeye devam edecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Grand Pera Genel Müdürü İhsan Salar, “Beyoğlu, yüzyıllardır restoran, kafe, pastane, mağaza, müzik ve sanat atölyeleri ile sanat merkezlerini bünyesinde barındıran eşsiz bir semt olmasıyla ünlü. Farklı yaşam biçimlerine kucak açan, her yaştan, milletten ziyaretçisiyle kozmopolit bir yapı gösteren Beyoğlu'nun önemli mekânlarından biri de, tartışmasız The House Cafe'ydi. Kendine özgü dekorasyonu ve lezzetleri olan kafenin Beyoğlu'na geri dönmesinden ve bünyemize katılmasından gurur...