26 / 04 / 2024

thy İstanbul Yeni Havalimanı biletleri

thy İstanbul Yeni Havalimanı biletleri

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye promosyon fiyatları ile yapılan toplam rezervasyon sayısı 21 bini aştı. Büyük projeyi denemeye büyük talep var" dedi...

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

THY'yi yeni havalimanına Arkas taşıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. THY'nin büyük yer ekipmanları Arkas Lojistik tarafından taşınıyor. Büyük taşınmanın toplamda 5 binden fazla TIR ile 45 saatte tamamlanması planlanıyor.

Total Oil, İstanbul Yeni Havalimanı'nda istasyon açacak!

Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Total Oil Türkiye AŞ, İstanbul yeni havalimanı ziyaretçilerine hizmet verecek Total Havalimanı istasyonunu açacağını açıkladı...

Uber, Yeni Havalimanı'nı gözüne kestirdi!

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Türkiye'de Uber uygulamasının 4 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildiğini vurguladı ve "Uber´'i İstanbul Yeni Havalimanı yolcularıyla da buluşturmayı arzu ediyoruz" dedi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın teknoloji altyapısı Netaş ile hazır!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçtan uca teknolojik alt yapısını hazırlayan Netaş sayesinde yolcuların bekleme süreleri azalacak ve 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz, hızlı ve güvenli internet sağlanacak...

Yeni Havalimanı arsa fiyatlarını uçuracak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 3 gün kala havalimanına yakın olan 8 mahallede de heyecan tavan yaptı. bugün 700 TL olan metrekare birim fiyatlarının ise açılışın ardından yüzde 30 artışla bin TL'ye kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın olası ''alan adları'' toplandı!

"Fırsatçı girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim’de yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan olası alan adlarını (domain) topladılar.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda gürültü önlemi alındı!

29 Ekim'de resmi açılışı yapılacak olan uçak ve yolcu trafiği ile de dikkat çekecek İstanbul Yeni Havalimanı'nda (İYH) gürültü önleme usulleri uygulanacak.

3. Havalimanı uyanık girişimcilerin yeni hedefi oldu!

"Uyanık" girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan "isim tahminleri" ile ilgili alan adlarını (domain) topladı.

thy İstanbul Yeni Havalimanı biletleri Haberi

thy İstanbul Yeni Havalimanı biletleri

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye promosyon fiyatlarıyla yapılan toplam rezervasyonun 21 bini aştığını bildirdi.

Ekşi, Twitter’dan İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yapılacak tarifeli seferlere ait rezervasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'ndan 1-7 Kasım'da Antalya ve İzmir seferlerinde dolulukların yüzde 75'i aştığını belirten, "Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye promosyon fiyatları ile yapılan toplam rezervasyon sayısı 21 bini aştı. Büyük projeyi denemeye büyük talep var." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!İstanbul Yeni Havalimanı'na nasıl gidilir?