24 / 04 / 2024

toki ankara Hamamönü projesi

toki ankara Hamamönü projesi

Ankara Hamamarkası bölgesi, Ankara Altındağ Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla yeni bir çehreye büründü.

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

İzmir Namazgah Hamamı'nın restorasyonu tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehri Belediyesi, Tarihi Namazgah Hamamı'nın restorasyonunu tamamladı.

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Kuzey Ankara Dönüşüm Projesinde yer alan konutlar için başvurular 20 Temmuz'da başlıyor.

Mevaşehir Ankara'da ön talep toplanıyor! 250 bin TL'ye!

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

Kaşmir Yonca Ankara projesine ön talep toplanıyor!

Kaşmir Yonca Ankara projesine ön talep toplanıyor. Kaşmir Yonca Evleri projesi 476 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor...

Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu 2017'de bitecek!

Ünye’nin en önemli simgelerinden biri olan ve en son 1982 yılında hizmet verdikten sonra aradan geçen 34 yılda atıl durumda kalan Saray Hamamı’nın restorasyon çalışmaları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Altındağ Hamamönü’ne tarihi dokuya uygun çarşı!

Gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından Ankara’nın turizm ve ticaret merkezi haline gelen Hamamönü bölgesine, tarihi dokuya uygun yepyeni bir çarşı inşa ediliyor. Bölgedeki ticari hayata daha fazla canlılık kazandırması beklenen çarşının inşaatı büyük bir hızla ilerliyor.

Iğdır Ortaköy Hamamı'nın restorasyonu köylülere umut oldu!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hamamı olan tarihi Ortaköy Hamamı'nın restore edilip turizm kazandırılması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne başvuru yaptı.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Ünye’de tarihi Saray Hamamının restorasyonuna başlandı. Restorasyon sonrası tarihi hamam yeniden hizmete girecek.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

toki ankara Hamamönü projesi Haberi

toki ankara Hamamönü projesi

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte yeni bir çehreye kavuşan Hamamarkası bölgesini ziyaret etti. Ankara Altındağ Belediyesinin restore ederek bölgeye kazandırdığı yerleşim, pek çok dernek, vakıf, temsilcilik, sivil toplum kuruluşu ve kültür sanat merkezine ev sahipliği yapıyor. Bölgede ayrıca konut uygulamaları da bulunuyor.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'a Hamamarkası ziyaretinde eşlik eden Tiryaki, yatay mimarinin hâkim olduğu konut alanını tanıtarak bu bölgede yürütülmekte olan projeyi aktardı. Projeyle eski dokuya sahip bir mahallenin ortaya çıkacağını söyleyen Tiryaki, 60 konağın tamamen yüz yıl öncesinin tekniğiyle yapıldığını ve hiçbir yerinde beton
olmadığını vurguladı.

Birkaç ay içinde 15 konutta yerleşimin başlayacağını belirten Tiryaki, iş ye'ri olması yönünde talep bulunduğunu ancak tercihlerinin, bölgenin mahalle...